• Fajna spółka taka nie za mocna Autor: ~hahaha [92.223.89.*]
    ahahahahahahahahahaha

Grosze robia z ta spółka co chcą a ci marzą o złotówkach na kursie hahahahaha

Przy tak niskim obrocie można zrobić co się chce ze spółka a w kolejce miliony akcji do szybkiej sprzedaży gdy tylko kurs wejdzie wyżej pojawi się wysyp akcji wiszacych na haku więc prawdopodobieństwo dojścia do 1 zł wynosi 0.01% hahahaha
  • Re: Fajna spółka taka nie za mocna Autor: ~tak [176.221.125.*]
    To prawda przed wczoraj na zakończenie sesji 60 akcji zbiło kurs prawie 3 % a dziś na rozpoczęciu 50 akcji zbija kurs prawie 7 % tu rządzi mafia więc ja dziękuję za te akcji syfu nie kupuje.
  • Re: Fajna spółka taka nie za mocna Autor: ~widłowy [188.146.254.*]
    ja już wiszę tyle lat ,że palto mi wrosło w skórę :)

trzeba ostrzegać ulicę przed śmieciuchem.

Straciłem ale im zarobić nie dam !!!! Niech ulica czyta nasze wpisy. !!! Ciekawe komu sprzedadzą Raeonopankopartnera ??? chyba sobie heheheheheh
    jak spadnie poniżej 10 groszy to sam dokupie aby uśrednić hehehehye
  • Re: Fajna spółka taka nie za mocna Autor: ~tak [176.221.125.*]
    To co piszesz nie wieżę ani w jedno twoje słowo ponieważ nalezysz do tej mafii która tu rządzi .Mam wypisać IP których trzeba się wystrzegać bo gdzie oni tam strata.
    podaj mail to wyślę Ci screan z mojego rachunku inwestycyjnego
  • Re: Fajna spółka taka nie za mocna Autor: ~spoldzielnia [5.173.105.*]
    Dnia 2023-04-26 o godz. 10:08 ~hahaha napisał(a):
    > ahahahahahahahahahaha
    >
    > Grosze robia z ta spółka co chcą a ci marzą o złotówkach na kursie hahahahaha
    >
    > Przy tak niskim obrocie można zrobić co się chce ze spółka a w kolejce miliony akcji do szybkiej sprzedaży gdy tylko kurs wejdzie wyżej pojawi się wysyp akcji wiszacych na haku więc prawdopodobieństwo dojścia do 1 zł wynosi 0.01% hahahaha

Bo tutaj siedzi spoldzielnia kilkunastu Januszy inwestowania od Darka i naganiaja od czasow zmiany IQP na PUNK
  • Re: Fajna spółka taka nie za mocna Autor: ~spoldzielnia [5.173.105.*]
    Dnia 2023-04-26 o godz. 13:36 ~spoldzielnia napisał(a):
    > Dnia 2023-04-26 o godz. 10:08 ~hahaha napisał(a):
    > > ahahahahahahahahahaha
    > >
    > > Grosze robia z ta spółka co chcą a ci marzą o złotówkach na kursie hahahahaha
    > >
    > > Przy tak niskim obrocie można zrobić co się chce ze spółka a w kolejce miliony akcji do szybkiej sprzedaży gdy tylko kurs wejdzie wyżej pojawi się wysyp akcji wiszacych na haku więc prawdopodobieństwo dojścia do 1 zł wynosi 0.01% hahahaha
    >
    > Bo tutaj siedzi spoldzielnia kilkunastu Januszy inwestowania od Darka i naganiaja od czasow zmiany IQP na PUNK

Darek jak tam ten twój VR to jest przyszłość nie ?? obecny od 50 groszy nie ??
[x]
RAEN -9,13% 0,61 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.