Kupowałam akcje tej spolki jak głupia, po 4, 5 zł ... co mnie podkusiło ładować cale oszczednosci życia w tego krzaka ?
Mam 40stke na karku i zero oszczednosci, nie mam mieszkania ani samochodu... wszystko wladowalam w te akcje zeby zejsc ze srednia i liczyc na podbitke ... ale ona nie nadchodzi :(
Co ja mam teraz zrobić? Prezes juz sie ewakulowal, straty co kwartał, nowych gier brak, patrzec jak za moment zaczna miec problem z wypłatami
Mam tego grubo ponad 150k akcji ... srednia ponad 3złote
w ogole przy okazji, czy mialby ktos pozyczyc trochę kasy? Bo wyplate mam dopiero 10-ego a nie mam za co juz rachunków opłacic....
Dnia 2023-04-25 o godz. 19:08 ~dorotka100k napisał(a): > Kupowałam akcje tej spolki jak głupia, po 4, 5 zł ... co mnie podkusiło ładować cale oszczednosci życia w tego krzaka ? > > Mam 40stke na karku i zero oszczednosci, nie mam mieszkania ani samochodu... wszystko wladowalam w te akcje zeby zejsc ze srednia i liczyc na podbitke ... ale ona nie nadchodzi :( > > Co ja mam teraz zrobić? Prezes juz sie ewakulowal, straty co kwartał, nowych gier brak, patrzec jak za moment zaczna miec problem z wypłatami > > Mam tego grubo ponad 150k akcji ... srednia ponad 3złote > > w ogole przy okazji, czy mialby ktos pozyczyc trochę kasy? Bo wyplate mam dopiero 10-ego a nie mam za co juz rachunków opłacic....
To prawda, kupowałam najpierw odrobinę po 4, potem odrobinę po 3, potem więcej po 2, a potem najwięcej po 1, a nawet po 0,8. W efekcie mam 0,5% spółki i zamierzam w swoim czasie mieć z tego bańkę. Just wait :D
Oszukiwać to możesz nowo przybyłych. Nigdy nie zapomnę zakupów Dorotki po 6 złotych :) także bajki to dzieciom możesz opowiadać, a nie poważnym ludziom. Te bajki ile to zamierzasz z tego wyciągnąć to już słyszę ileś lat. To niesamowita strategia, żeby trzymać się tyle czasu tak słabej spółki gdy na innych dało się już kilka razy zarobić :D
Ale się ośmieszyłeś, tudzież własną pamięć: mój pierwszy zakup był po spadku z górki 6-7 zł, dokładnie po 5,40. Większość dobierania od końca 2018 do teraz, w kanale 0,8-2,0. Całuski!
Hahahaha dorotek w wątku o 22 pisze że kupowała po 5zl trochę a resztę po 3 zł 2 zł i dużo po 1 zł. Później w wątku o 23 pisze że kupowała po 5.40 a resztę między 2 zł a 0.8. hahahaha dorotek to gdzie prawda? Nie pij więcej. Hahahaha dorotek to jak ta spółka