"§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8."
A jak to udowodnisz... oprócz znajomości paragrafu?
Panowie mogą się bronić że na tamtą chwilę perspektywy były świetlane ale przyszedł covid i wojna i niestety wszystko się ze...srało
Wybacz ale moim zdaniem twoje myślenie jest życzeniowe i dziecinne
Jak macie dowody to idźcie do sądu i ich pozywajcie. Myślę że forum to nie miejsce do wylewania swoich niekonstruktywnych żali. Gadacie ciągle bzdury. Jak będą działać z myślą o przyszłości to prędzej czy później spółka powinna się odbić konkretnie w górę. Też mam sporo papieru i czekam co bedzie. Martwi mnie tylko że takie osoby też wypowiadają się na tym forum czyli ALG ma takich inwestorów
Ubezpieczyciel chyba najwiecej naganiał. Na lajcie da się go podciągnąć pod ten paragraf, przy dowodach które mamy. Nagrał ktoś wystąpienie z manghi? Albo ostatnie z hotelu jak o szipjardzie bajki opowiadał?
Noo to działajcie.... póki co jest dużo gadania z którego nic nie wynika
Ja sam mam kolo 20tys akcji ale ja poczekam z rok może 2 lata i wtedy podejmę decyzję
Nie mniej jednak kibicuje wam i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy