Zybysiu ma wywalone na kurs. On już wszystkich ubrał w płaszczyki jakiś czas temu, pozakładał kilka innych "widmo-spółek", pokłamał ile trzeba i jakoś to się kręci. Za czas jakiś znajdą się tu kolekni frajerzy, którzy uwierzą w "potencjał szamba" i władują tu pieniądze. A Zbysiu tylko rąsie zaciera...
tak czy siak, gdzieś bedzie ta dolna granica, i nie bedzie to 0,01 pln/ akcja :) pytanie klucz - gdzie. ale gdybysmy to wiedzieli, to moglibysmy juz nigdy nie pracowac ^^
No nic, Zaluje ze nie dolaczylem do kolkowiczow i nie wywailem 5,50 - 6 ; lub w tym momencie to i nawet 5.00. Niemniej jednak, tyle czekam to i poczekam jeszcze na rozwoj wydarzen. W nieskonczonosc nie spadnie. Dla mnie teraz wazniejsze od premier - to co ma do powiedzenia Zbych ; tzn jaka strategia na ten i koleny rok. Bo od 3 kwartalu premiery nam sie koncza. Cos wypadaloby oglosic
> No nic, Zaluje ze nie dolaczylem do kolkowiczow i nie wywailem 5,50 - 6 ; lub w tym momencie to i nawet 5.00. > Niemniej jednak, tyle czekam to i poczekam jeszcze na rozwoj wydarzen. W nieskonczonosc nie spadnie. > Dla mnie teraz wazniejsze od premier - to co ma do powiedzenia Zbych ; tzn jaka strategia na ten i koleny rok. Bo od 3 kwartalu premiery nam sie koncza. Cos wypadaloby oglosic
sprzedałem przy 5.5 bo za mało było zysku , teraz na zero wyjść też nie pasuje , zobaczę co będzie przed Urlopem ,myślę że na 3 zeta nie spadnie .