Nigdzie nie pisałem że od 3 do 5. To ty i twoi polinteligentni kumple to pisali gdy przeczytali o płytkach lego których było 5000. Ale nie ważne wy jesteście juz w pupie. Nie dziś, nie jutro ale jednak
Zanim będziemy odliczać ciebie do 10. A zysk.... Nawet gdyby to była symboliczną złotówka to ciebie z twoja gigantyczna stratą dzieli przepaść od niej. Przepaść prowokatorzyno. Także dostajesz oficjalne ostrzeżenie za to sapanie. Źle to się dla ciebie skończy.
Niestety to prawda. Jak ktoś nie ma klapek na oczach to będzie widzial kto ma wklad aby ty było szambo. Kto nie pisze nic oprócz kłamstw o produktach ewentualnie tylko sapie i prowokuje aby potem odkształcać. Ale luzik. Wracam do spokoju a chłopaki zeŚlaska nie mylić z WROCLAWSKIM KLUBEM będą mieli swoje 5 minut aby pokazać talent.
Jak już skończyłeś się ośmieszać i grozić to poczytaj, że na ciebie są materiały z 2 lat - działanie na szkodę spółki giełdowej, oczernianie wizerunku zarządu i pani prezes, tak że szykuj się trolu, przyda Ci się nauczka.
Materiał to z ciebie zostanie. IP bankiera zobaczysz i zobaczysz wiele innych rzeczy. Jedyny plus to taki ze faktycznie będziesz miał co zgłosić. Jak wydobrzejesz. Z wami śmiecie inaczej nie można rozmawiać. Ujadacue i prosicie się o problem to go znaleźliście.
Nie wszystkich i nie na forum. I ja ogólnie nikogo nie pobije. Ja tylko czasem pewne rzeczy wiem i wiem, że na twoim miejscu j7z bym zamknął paszczę ale ty myślisz że tych ostatnich 2 cyfer z IP nie dostanę. Błąd. Mylisz sie jak zawsze. Na pewno powinieneś zacząć na siebie uważać.
Leonie, nie masz pojęcia co to jest groźba. Lec juz teraz na komendę szybko. Umorzenie po tygodniu a w międzyczasie kompletne twoje dane u mnie. Ale nawet gdyby, to za rozplaskanie twarzy dostahe Sue zawiasy. I nigdy nie wiesz czy tobie kros zarzutu nie postawi. Kompletnie nie znasz życia. Znaczy to w kapciach przy kompie ....
Mistrzu Krakowski. Jak patologii mówisz stop to mów do ogółu patologii. Od czwartku sapia i szukają więc znajdą tym bardziej że nie daleko. Bagno tudzież gowno zaczyna się od prowokacji. Byłem grzeczny i napisałem im już wszystko co miałem napisać. Zauważyłeś ze kiedy się pierwszemu nie sapie to i głupich odżywek nie dostaje sie spowrotem?
DC
Znajdź sobie inne zajęcie niż walą na forum Saule
Jedni tutaj tracą inni zarabiają jak to jest w życiu
Żeby ktoś zarobił inny musi stracić i na odwrót
Ja dzisiaj np na kryptowalutach tj.Eth plus 18 tys złotych i liczę na dalszy spadek
DC
Melisa i dużo odpoczynku może być dla ciebie najlepsze
DC
Nie jestem z Krakowa
Obecnie jestem w hotelu**** w Zakopanym odpoczywam sobie ,dużo spacerów,krokusy w Dolinie Chochołowskiej.SPA itd.
Pamiętaj,że forum bankiera to nie całe życie tylko margines lub skromny wycinek