Możecie mi ufać, napisałem za wieku studenckiego tysiące robotów w mql testujących m.in. wszystkie książkowe strategie rynkowe na danych historycznych. Nic z tych rzeczy nie uczyni Was bogatszymi. Chyba że siła wyższa wam pomoże i wybierzecie tylko zyskowne sygnały. System jest skryptowany a te strategie nie są i nie mogą być zyskowne z punktu widzenia testów statystycznych na danych historycznych. Nie wiem czy sam bym siebie przekonał bo ten rynek jest jak wirus informacyjny. Powodzenia.
Dnia 2023-04-25 o godz. 11:36 ~Of napisał(a): > Tylko, że te "narzędzia" w które wierzysz są maszynką do prania ci kieszeni w kasynie.
aaaaaa, głowę to dla kogo / czego nosisz ? narzędzia , od myślenia nie zwalniają ! obserwuj - myśl - działaj ! wiarę pozostaw na wyższe cele ,,, Powodzenia .
Dnia 2023-04-25 o godz. 13:41 ~Of napisał(a): > Grubo, jeszcze obróć kołem emocji i może wyjdzie ci lepszy cios, wysokiej klasy tęczowa bomba w moją sieć neuronową.
Tak to jest dzielić się z chatbotami wnioskami z wielu lat ciężkiej pracy statystycznej, programistycznej i ekonomicznej mającej obiektywnie mierzalne pokrycie z rzeczywistością. Tylko mózg próbują wykręcić swoją głupotą. Żegnam i nie wracam na ten wątek.
Dnia 2023-04-25 o godz. 14:08 ~Of napisał(a): > Tak to jest dzielić się z chatbotami wnioskami z wielu lat ciężkiej pracy statystycznej, programistycznej i ekonomicznej mającej obiektywnie mierzalne pokrycie z rzeczywistością. Tylko mózg próbują wykręcić swoją głupotą. Żegnam i nie wracam na ten wątek.
byłem grzeczny ...., do tej pory , przyjmij wyrazy współczucia , weź tabletkę - jutro będzie lepiej !!!! na korektę dalej czekamy ..............