podjazd do 0,40 dużo osób odda ze stratą i o to chodzi. Sam umoczyłem tutaj teraz prawie 100k przy 0,52-,054 i co? Gram na innnych spółkach, tutaj jeszcze przyjdzie czas na zarobek w odpowiednim momencie. Kto obserwuję gniota ten wie że kwit raz do roku ma swoje 5 minut i sa obroty zeby zarobić.
To prawda - kurs skacze a Optigis raz na jakiś czas na pojedyncze wyskoki. Jednak jego sytuacja do niedawna była słaba. Jeśli nie padkivto teraz muszą iść do przodu. Widać, że szukają rozwiązań i nowych kierunków działania. Dlatego też trzymam to co mam. Czas pokaże czy było warto :)?
Są przesłanki ku temu aby w tym roku Optigis urósł. Mamy jeszcze sprawę Magny z Emitelem. Jeśli sprawy zakończą się pozytywnie to jest szansa, że odrobisz. Trzymam kciuki.
Ja może wejdę znowu , kupowałem po 50gr , a po za tym zarobili podobnie jak 06n powyżej pół miliona w ostatnim kwartale, nie najgorzej wartość księgowa podskoczyła, ustawie się poniżej mojej ceny i może niecierpliwi sprzedadzą mi, wam zaproponowałbym trzymać i tyle, nigdy nie wiadomo co się wydarzy, przynajmniej my nie wiemy , Insider już tak
mnie zostało marne 29k jak doliczyłem jest zysk 535% więc mogę jeszcze pomachać papierem na koniec sesji. Kończę definitywnie z tą spółką ,chcę to opchnąć jak najszybciej. Mam portfel zbudowany z spółek tylko z W20 i ta mi ciąży !