• No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    którzy tak zachwalali to szambo? Chyba cierpliwość się już im kończy, bo w końcu ile można siedzieć na tyłku z rękami pod nim. Rączki cierpną i robi się nieprzyjemnie...
    Choć mam pewność, że kilku z nich zaraz tutaj wyskoczy z magicznymi tekstami a póki co to wychodz na moje hahaha :D

Raz jeszcze powtarzam - gdyby ktoś się zastanwiał nad wsadzeniem pieniędzy w tę spółkę to stanowczo odrazam! Zakopcie te pieniądze - i tak wyjdziecie na tym lepiej :D

Ps. tak, tak :D Zaraz usłyszymy, że chcę odkupić ścierwo po taniości :D
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~specjalista [89.151.39.*]
    Na tą twoją chorobę radziłbym dwa razy dziennie PAVULON zażywać.
    Szybko ci przejdzie !!!
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~for [31.61.251.*]
    Jprdl

Ale zebry o akcje :)
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~foreverforeveren [78.10.59.*]
    OBECNY ! :D
    no coż.. kurs rozczarowuje. Oprocz tego - czy mamy jakies negatywne info ?
    jutro kolejna premiera. Kolejne pieniadze do spolki beda wpadac. Tymczasem koncowka produkcji FM2 Remake i w czerwcu premiera.
    Mocno licze na to, ze do tego momentu bedzie info odnosnie Fear Effect .. bo co jak co.. ale SOONER THENK YOU THINK to to już nie jest - chyba nawet dla najwiekszych pasjonatow spolki :D
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~Fox [31.182.240.*]
    O patrz jak 'optymiści' nic nie pisza to oznacza że tracą wiarę w spółkę i cierpliwość. To skoro kałboj tak długo nic nie pisał to pewnie kupował na maxa xD. It's logical xD
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Taaaa...bo ja nie mam lepszych rzeczy do roboty, tylko kupowanie szajspapieru :D
    W 2020 kupiłem i wiszę, jak znakomita większość tutaj, także nie w smak wchodzić mi jeszcze głębiej w bagno ;]

Nic nie pisałem, bo na urlopie byłem. Notabene za pieniążki, które zarobiłem na RZETELNYCH spółkach. Tylko co Wy możecie wiedzieć o rzetelności, skoro Zbynio to Wasze guru...
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~Fox [31.182.240.*]
    Tak wynika z twojej logiki. Jak ktoś coś długo nie pisze to robi odwrotnie temu co pisał wcześniej.
    I tak tak tutaj wszyscy mają 100% w forku i mają zakaz kupowania innych spółek.
    I teraz podaj linka do wątku gdzie ktoś pisał że prezes to jego guru.
    Tyle w tobie RZETELNOŚCI ile szamba w twoich gownopostach.
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Hahahaha xD

Tak, tak. Jak ktoś czegoś nie robi to robi odwrotnie xD Puknij Ty się w ten pusty kaban, bo chyba za dużo powietrza się w nim zgromadziło xD

Oczywiście, że moje posty niczego nie wnoszą...Wasze za to wnoszą same pozytywy...
    Tylko jakoś dziwnym trafem od dwóch lat to ja mam rację.

Będzie jeszcze niżej :)
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~On [5.173.97.*]
    A podobno jesteś tu od roku
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [157.158.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~Nienajnowszy [157.158.161.*]
    Dlaczego usunęli mój wpis xD

Powtarzam jeszcze raz, Janek Franek już gubi się w swoich kłamstwach
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Kolejny magik xD

Zanim coś zaczniesz powtarzać, to się upewnij, że masz rację :)

Pokażcie mi posta, w którym pisałam, że jestem tu tylko od roku.

Chyba Wam się już w łepetynach miesza. Za mocno po pleckach się poklepujecie lub jesteście notorycznymi kłamcami :)

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=10520873&strona=1

Od ponad roku to Forek jest dla mnie szajsem. A to nie jest mój najstarszy post. Kiedyś były też optymistyczne, ale w przeciwieństwie do Was ja zmądrzałem.
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~heheh [87.199.43.*]
    Szajsiwo jakich mało. Ale spokojnie, już jutro wychodzi przełomowa gra Magical Drop VI hahaha. Najlepsze jest to, że oni naprawdę myślą, że ktoś za badziewne kulki da 30$ XDDD
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~anal [77.222.235.*]
    ty na bank nie dasz, bo jesteś polskim cebularzem, i celujesz w promocję cebuli w biedrze. Targetem nie jesteś Ty, tylko fani serii, więc - tak znajdą się tacy którzy zapłacą 30 dolców, tym bardziej że już zapowiedziano serię dlc.
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~afsegdd [37.30.120.*]
    kilku leszczy puściło akcje by mieć na podatek a trole już zachwycone spadkiem,ja też bo mam tanie akcje do dokupienia dzięki słabym ronczkom :)
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Oczywiście. Każdy w marcu i kwietniu robi optymalizację :D
    Co jeszcze będziecie wymyślać, aby usprawiedliwać tę porażkę?

PS. Słownik sobie dokup i umieść w "ronczce" ;]
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~sdgfhds [37.30.120.*]
    optymalizację robi się w grudniu,a teraz trzeba zapłacić podatek,słownik sobie kup inwestowania lepiej trolowa ronczko.
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~Pawcio [5.173.148.*]
    Jeśli mieliby sprzedawać forka żeby zapłacić podatek to albo dlatego, że z całego portfela szkoda im go najmniej albo wiedzą, że cena im nie ucieknie i będą mogli się spokojnie odkupić (być może nawet taniej) - mało optymistyczne założenie z tymi podatkami...
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~foreverforeveren [77.254.178.*]
    przestancie juz z takimi glupotami wyskakiwac....
    jaki podatek?!
    kurs sie osunął i tyle. Szczescie w nieszczesciu , ze troche ludzi dokupuje. Ja dokupilem dzis tez 700 sztuk.
    Ale nie wymyslajcie jakiejs optymalizacji podatkowej w drugim kwartale roku..............
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~Pawcio [5.173.148.*]
    Nie nie ja raczej ironicznie podchodzę do tego stwierdzenia. Jemu raczej chodzi o kasę na 8c ale to ta sama kategoria "powagi" tego pomysłu
  • Re: No i gdzie ci wszyscy optymiści, Autor: ~estdhfngdf [37.30.120.*]
    racja sprzedają akcje bo Śluunska na promocji w biedrze,będzie co jeść na majówkę a wypłatę dawno przepili.
[x]
FOREVEREN -0,33% 2,98 2025-10-14 15:57:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.