którzy tak zachwalali to szambo? Chyba cierpliwość się już im kończy, bo w końcu ile można siedzieć na tyłku z rękami pod nim. Rączki cierpną i robi się nieprzyjemnie... Choć mam pewność, że kilku z nich zaraz tutaj wyskoczy z magicznymi tekstami a póki co to wychodz na moje hahaha :D
Raz jeszcze powtarzam - gdyby ktoś się zastanwiał nad wsadzeniem pieniędzy w tę spółkę to stanowczo odrazam! Zakopcie te pieniądze - i tak wyjdziecie na tym lepiej :D
Ps. tak, tak :D Zaraz usłyszymy, że chcę odkupić ścierwo po taniości :D
OBECNY ! :D no coż.. kurs rozczarowuje. Oprocz tego - czy mamy jakies negatywne info ? jutro kolejna premiera. Kolejne pieniadze do spolki beda wpadac. Tymczasem koncowka produkcji FM2 Remake i w czerwcu premiera. Mocno licze na to, ze do tego momentu bedzie info odnosnie Fear Effect .. bo co jak co.. ale SOONER THENK YOU THINK to to już nie jest - chyba nawet dla najwiekszych pasjonatow spolki :D
O patrz jak 'optymiści' nic nie pisza to oznacza że tracą wiarę w spółkę i cierpliwość. To skoro kałboj tak długo nic nie pisał to pewnie kupował na maxa xD. It's logical xD
Taaaa...bo ja nie mam lepszych rzeczy do roboty, tylko kupowanie szajspapieru :D W 2020 kupiłem i wiszę, jak znakomita większość tutaj, także nie w smak wchodzić mi jeszcze głębiej w bagno ;]
Nic nie pisałem, bo na urlopie byłem. Notabene za pieniążki, które zarobiłem na RZETELNYCH spółkach. Tylko co Wy możecie wiedzieć o rzetelności, skoro Zbynio to Wasze guru...
Tak wynika z twojej logiki. Jak ktoś coś długo nie pisze to robi odwrotnie temu co pisał wcześniej.
I tak tak tutaj wszyscy mają 100% w forku i mają zakaz kupowania innych spółek.
I teraz podaj linka do wątku gdzie ktoś pisał że prezes to jego guru.
Tyle w tobie RZETELNOŚCI ile szamba w twoich gownopostach.
Od ponad roku to Forek jest dla mnie szajsem. A to nie jest mój najstarszy post. Kiedyś były też optymistyczne, ale w przeciwieństwie do Was ja zmądrzałem.
Szajsiwo jakich mało. Ale spokojnie, już jutro wychodzi przełomowa gra Magical Drop VI hahaha. Najlepsze jest to, że oni naprawdę myślą, że ktoś za badziewne kulki da 30$ XDDD
ty na bank nie dasz, bo jesteś polskim cebularzem, i celujesz w promocję cebuli w biedrze. Targetem nie jesteś Ty, tylko fani serii, więc - tak znajdą się tacy którzy zapłacą 30 dolców, tym bardziej że już zapowiedziano serię dlc.
Jeśli mieliby sprzedawać forka żeby zapłacić podatek to albo dlatego, że z całego portfela szkoda im go najmniej albo wiedzą, że cena im nie ucieknie i będą mogli się spokojnie odkupić (być może nawet taniej) - mało optymistyczne założenie z tymi podatkami...
przestancie juz z takimi glupotami wyskakiwac.... jaki podatek?! kurs sie osunął i tyle. Szczescie w nieszczesciu , ze troche ludzi dokupuje. Ja dokupilem dzis tez 700 sztuk. Ale nie wymyslajcie jakiejs optymalizacji podatkowej w drugim kwartale roku..............