po 15,22. Sprzedałem nie dlatego że wystarczająco dużo zarobiłem (tylko9% ),ani dlatego że straciłem wiarę w dalsze wzrosty. Potrzebowałem gotówki na Atrem (kupiłem po 5,66 ) Cieszy mnie że akcje które kupiłem od Nowego sprzedałem z zyskiem. On pewnie dalej czeka na 8zł. Grodno z palcem w oku powinno osiągnąć 22zł. Grodno chętnie odkupię jeżeli zbyt daleko nie odjedzie ale szanse mam małe. Powodzenia .
Hahahahha to czekam żebyś wiedział tutaj nawet już obrotu nie ma a przychody za kwiecień jakie by nie były kursu nie ruszy tutaj zarząd akcjonariuszy ma za nic a
Dnia 2023-04-22 o godz. 09:26 ~Andrzej napisał(a): > po 15,22. Sprzedałem nie dlatego że wystarczająco dużo zarobiłem (tylko9% ),ani dlatego że straciłem wiarę w dalsze wzrosty. > Potrzebowałem gotówki na Atrem (kupiłem po 5,66 ) > Cieszy mnie że akcje które kupiłem od Nowego sprzedałem z zyskiem. > On pewnie dalej czeka na 8zł. > Grodno z palcem w oku powinno osiągnąć 22zł. > Grodno chętnie odkupię jeżeli zbyt daleko nie odjedzie ale szanse mam małe. > Powodzenia .
Witam ponownie Kupiłem Grodno po 14,08. Myślę że pora na wzrosty. Powodzenia wymęczonym akcjonariuszom.
14,08 to tutaj poziom wejscia tak samo dobry jak kazdy inny - pod warunkiem, ze nie chcesz krecic koleczek tylko inwestujesz dlugoterminowo Na robienie kombinacji to tutaj za mala plynnosc jest ... i dobrze bo spokojniej na forum :-)
Dnia 2023-07-04 o godz. 13:52 inexcopl napisał(a): > 14,08 to tutaj poziom wejscia tak samo dobry jak kazdy inny - pod warunkiem, ze nie chcesz krecic koleczek tylko inwestujesz dlugoterminowo > Na robienie kombinacji to tutaj za mala plynnosc jest ... > i dobrze bo spokojniej na forum :-)
Z forum zgoda .(nie ma Nowego i BeWu ) Na forum Ranka jest istne bagno. Tutaj jest moje trzecie podejście . Brak płynności mi nie przeszkadza . Tak już jest, że pojawia się ona gdy na wykresie widać systematyczny wzrost. Dwa razy udało mi się tutaj podciągać kurs . Niestety większość akcjonariuszy Ff jest bierna i woli czekać niż wspólnymi siłami "rysować wzrostowy kurs " W tej chwili nie mam zbyt wiele wolnej gotówki ale w miarę skromnych możliwości spróbuję " podciągać " kurs.
Dnia 2023-07-09 o godz. 09:19 ~Papa napisał(a): > Zegnamy Cię :) tylko nie płacz później :)
Dlaczego mnie Papa żegnasz zamiast witać ? Wszystko wyjaśniłem. Na chwilę wyskoczyłem i zarobiłem a teraz powróciłem i jestem do przodu + 2,95% Będzie dużo więcej !