Pytanie czy 24 będą przebijać bez korekty. Czy pójdą dalej. Jeszcze dzisiaj nie będzie można nic tu przeczytać bo zbiegnie się tu cała masa trolli, którzy będą chcieli kupić szybko i dużo. Problem dla nich taki, że papier jest po akumulacji.
Dnia 2023-04-22 o godz. 07:55 ~AdrianMaliniak napisał(a): > Tyle to może nie, ale dwucyfrówka możliwa. Walor został dokładnie wyzbierany przy spadkach z 24.
Maliniak a 18,20 zł to według Ciebie jedna cyfra hi hi hi no znalazł się inwestor !!!!
Dnia 2023-04-22 o godz. 08:34 ~AdrianMaliniak napisał(a): > Przeczytaj jeszcze raz tytuł wpisu, pod którym zamieściłem komentarz. Spróbuj zrozumieć. Następnie przeproś i idź na pielgrzymkę :))
ja dokładnie twój wpis przeczytałem piszesz w nim że możliwa jest dwucyfrówka jak by jej jeszcze nie było hi hi .
Dnia 2023-04-22 o godz. 08:54 ~sanderos napisał(a): > Dnia 2023-04-22 o godz. 08:34 ~AdrianMaliniak napisał(a): > > Przeczytaj jeszcze raz tytuł wpisu, pod którym zamieściłem komentarz. Spróbuj zrozumieć. Następnie przeproś i idź na pielgrzymkę :)) > > ja dokładnie twój wpis przeczytałem piszesz w nim że możliwa jest dwucyfrówka jak by jej jeszcze nie było hi hi .
a to nie ty pisałeś, że mając niską średnią dobieranie za 16 zł to duzy błąd podwyższając sobie średnią?
Medicalgorithmics: Otrzymał certyfikat od kanadyjskiego ministerstwa zdrowia dopuszczający system PocketECG IV wraz z oprogramowaniem do użytkowania w Kanadzie. To pierwszy rynek, gdzie zostanie użyta najnowsza wersja nadajnika PocketECG IV z nową technologią komunikacji LTE-M. PocketECG IV to wielokanałowe i najbardziej zaawansowane urządzenie do diagnostyki arytmii. Czwarta generacja umożliwia łączenie urządzenia PocketECG po paśmie LTE, zapewniając jeszcze wydajniejsze przesyłanie ciągłego sygnału EKG.