Napisałeś naprawdę wyczerpująco a mogłeś tak : BAH koncentruje się nie tylko na sprzedaży nowych samochodów, ale również rozwija sprzedaż samochodów używanych, a także produktów dodatkowych jak np. usług finansowych, ubezpieczeń, przedłużonych gwarancji, czy usług serwisowych.
Rzeźbiarz odda zapewne. Natomiast przekrojowo to podaż już definitywnie zanika. I bardzo dobrze. Leszcze zostali obsłużeni. Ci, co zostali mimo wszelkich zawirowań - raczej nie będą podejmować pochopnych ani zbyt pospiesznych decyzji...
Dnia 2023-04-25 o godz. 07:43 ~Ad napisał(a): > To wygląda raczej na jakiś błąd ;)
Trochę byłoby dziwne, gdyby się kazało, że ktoś przez pomyłkę wykasował ze strony Bankiera większościowego akcjonariusza! Ale z drugiej strony byłoby chyba korzystne przejęcie BAH-a przez poważnego inwestora branżowego!
U mnie jest nadal jn: Kapitalizacja: 22 022 481,56 Liczba dużych akcjonariuszy: 0 Liczba akcji: 41 551 852 Liczba akcji w posiadaniu dużych akcjonariuszy:
Liczba głosów na WZA: 41 551 852 Procent akcji w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 0,00% Kapitał akcyjny: 8 310 370,40 Liczba głosów w posiadaniu dużych akcjonariuszy:
Cena nominalna akcji: 0,20 Procent głosów w posiadaniu dużych akcjonariuszy: 0,00% Rozwodniona liczba akcji: - Free float: 100,00%
Kręcę kółka na kilku spółkach. (JSW,Sunex, Asbis ) Nie zawsze duża dzienna, czy tygodniowa zminność gwarantuje sukces. Potrzebne jest jeszcze tzw szczęście, intuicja ( albo super warsztat analityczny jak ktoś woli) aby dobrze się wstrzelić ze zleceniami . Bah pod tym względem bardzo mi odpowiada, ale po trzech latach grania mam świadomość ze kiedyś to się skończy.
I jak tam inwestory? Wygląda na to, że sternik zaprasza na kolejne (które to już?)kółko i daje poniżej 50gr. Skoro ma być niedługo 80ggr, (a wg co poniektórych 5 zł) to ryzyko żadne a potencjalny zarobek pewny.
Ale cisza. Wszystkich wymiotło. Musi dopiero nastąpić jednodniowy wyskok kursu. aby ktoś cokolwiek napisał. A przecież obecnie, gdy można do woli brać poniżej 50 gr, uwzględniając inflację nieomal na samym dołku kursu, aż się prosi o dyskusję jaka to okazja się nam akcjonariuszom przytrafiła. Cóż to za dziwny akcjonariat tu przebywa.
Jak się wie co robić, to się na bankierze nie gada:) No trzeba kupować, ale...... były dni, gdy mój obrót był większy niż dzisiaj do tej pory ... 7 tysi to nie jest oznaka ani zakupów ani sprzedaży.... wyczekiwanie - zejdzie niżej?
Zejdzie czy nie - i tak już nie kupisz za wiele na tych poziomach. Poza kręcącymi wora, nikt tu już nie sprzedaje od jakiegoś czasu. Co sam zresztą zauważyłeś... :)
Gdyby dwa, czy trzy lata temu ktoś napisał, że dziś fakt iż nikt nie sprzedaje poniżej 50 gr to powód do dumy, to został by wyśmiany tu na forum . Bo jakże to tak? Przecież za chwilę będzie 2zł, a może i 5zł! Ale to historia (która niczego nie uczy) I nikt o niej nie będzie pamiętał za niedługo. Wszak wszyscy zaraz sprzedadzą po owych złotówkach swoje akcje bo wybicie niebawem.