• Nowe info ? Autor: ~Maxmin [79.163.136.*]
    Pod co ten wzrost 8,5 % ?
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Leszczu [181.214.107.*]
    Żeby wytrzepać leszczy
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Maxmin [79.163.136.*]
    Napisałeś naprawdę wyczerpująco a mogłeś tak : BAH koncentruje się nie tylko na sprzedaży nowych samochodów, ale również rozwija sprzedaż samochodów używanych, a także produktów dodatkowych jak np. usług finansowych, ubezpieczeń, przedłużonych gwarancji, czy usług serwisowych.
    Coś jest na rzeczy, kto wie czy faktycznie jakieś info nie jest w drodze.
  • Re: Nowe info ? Autor: paaulinka [77.255.224.*]
    Na 0,54 stoi moje 5k akcji. Chętnych aby zarobić (wszak ma być sporo wyżej ) zapraszam.

• Re: Nowe info ? Autor: ~Góra [163.121.146.*]
    Właśnie o to chodzi masz oddać
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Kowal [31.61.241.*]
    Rzeźbiarz odda zapewne.
    Natomiast przekrojowo to podaż już definitywnie zanika.
    I bardzo dobrze.
    Leszcze zostali obsłużeni.
    Ci, co zostali mimo wszelkich zawirowań - raczej nie będą podejmować pochopnych ani zbyt pospiesznych decyzji...
  • Re: Nowe info ? Autor: ~mich [46.187.237.*]
    Ciekawe czy to już?
    Sporo czasu tu siedzę, to już ponad 3 lata. :-)
  • Re: Nowe info ? Autor: harap1 [195.136.40.*]
    Free float:
    100,00%

Czyżby MK pozbył się swoich akcji, a gdzie komunikat kto je wykupił?
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Ad [87.101.42.*]
    To wygląda raczej na jakiś błąd ;)
    Dnia 2023-04-25 o godz. 07:43 ~Ad napisał(a):
    > To wygląda raczej na jakiś błąd ;)

Trochę byłoby dziwne, gdyby się kazało, że ktoś przez pomyłkę wykasował ze strony Bankiera większościowego akcjonariusza!
    Ale z drugiej strony byłoby chyba korzystne przejęcie BAH-a przez poważnego inwestora branżowego!
    Niestety nie dowiemy się jak by to było, bo już zdążył "odkupić" i znowu ma swój pakiet na Bankierze ;)
    U mnie jest nadal jn:
    Kapitalizacja:
    22 022 481,56
    Liczba dużych akcjonariuszy:
    0
    Liczba akcji:
    41 551 852
    Liczba akcji w posiadaniu dużych akcjonariuszy:

Liczba głosów na WZA:
    41 551 852
    Procent akcji w posiadaniu dużych akcjonariuszy:
    0,00%
    Kapitał akcyjny:
    8 310 370,40
    Liczba głosów w posiadaniu dużych akcjonariuszy:

Cena nominalna akcji:
    0,20
    Procent głosów w posiadaniu dużych akcjonariuszy:
    0,00%
    Rozwodniona liczba akcji:
    -
    Free float:
    100,00%
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Lolek [79.185.44.*]
    info jest caly czas ze podbijaja zeby wysypac jak najwiecej w okolicy 50 groszy bo jak rypnie....
    Przecież tutaj były już momenty, kiedy kurs można było podbić dużo wyżej i jakoś tego nie zrobiono.
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Benek [46.204.36.*]
    Księciunio z bajki rusz tym kursem ten kurs stoi już trzy lata
    Moje 5 k akcji na 0,54 zaraz zgnije.Niby ktoś zbiera, a jak mu się chce oddać po taniości to się wstrzymuje z kupnem i czeka nie wiadomo na co.
    Na razie kurs zablokowany jest w przedziale 0,47 - 0,52 zł, bez dobrego info nie ma szans na więcej.
    W końcu ktoś się zlitował, ze dwa miesiące czekania. Coraz trudniej kręcić kółka na Bahu...

Miało iść do góry, a tu coś się zacięło. Moje 5k na kupnie po 50 grosików. Zapraszam.
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Maxmin [83.25.149.*]
    BAH to nie spółka na kółka, zobacz Graphene tutaj dzisiaj od -4% do +12 % a to nie koniec, wczorej było + 22%
    Kręcę kółka na kilku spółkach. (JSW,Sunex, Asbis ) Nie zawsze duża dzienna, czy tygodniowa zminność gwarantuje sukces. Potrzebne jest jeszcze tzw szczęście, intuicja ( albo super warsztat analityczny jak ktoś woli) aby dobrze się wstrzelić ze zleceniami . Bah pod tym względem bardzo mi odpowiada, ale po trzech latach grania mam świadomość ze kiedyś to się skończy.
  • Re: Nowe info ? Autor: paaulinka [89.74.53.*]
    I jak tam inwestory? Wygląda na to, że sternik zaprasza na kolejne (które to już?)kółko i daje poniżej 50gr. Skoro ma być niedługo 80ggr, (a wg co poniektórych 5 zł) to ryzyko żadne a potencjalny zarobek pewny.
    Ale cisza. Wszystkich wymiotło. Musi dopiero nastąpić jednodniowy wyskok kursu. aby ktoś cokolwiek napisał. A przecież obecnie, gdy można do woli brać poniżej 50 gr, uwzględniając inflację nieomal na samym dołku kursu, aż się prosi o dyskusję jaka to okazja się nam akcjonariuszom przytrafiła. Cóż to za dziwny akcjonariat tu przebywa.
  • Re: Nowe info ? Autor: ~erterter [188.127.29.*]
    Jak się wie co robić, to się na bankierze nie gada:)
    No trzeba kupować, ale...... były dni, gdy mój obrót był większy niż dzisiaj do tej pory ... 7 tysi to nie jest oznaka ani zakupów ani sprzedaży.... wyczekiwanie - zejdzie niżej?
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Kowal [31.61.250.*]
    Zejdzie czy nie - i tak już nie kupisz za wiele na tych poziomach.
    Poza kręcącymi wora, nikt tu już nie sprzedaje od jakiegoś czasu.
    Co sam zresztą zauważyłeś... :)
  • Re: Nowe info ? Autor: ~Maxmin [79.163.138.*]
    Całe szczęcie że mam inne spółki które generują zysk, bo wyglądałbym raczej kiepsko.
    Gdyby dwa, czy trzy lata temu ktoś napisał, że dziś fakt iż nikt nie sprzedaje poniżej 50 gr to powód do dumy, to został by wyśmiany tu na forum . Bo jakże to tak? Przecież za chwilę będzie 2zł, a może i 5zł! Ale to historia (która niczego nie uczy) I nikt o niej nie będzie pamiętał za niedługo. Wszak wszyscy zaraz sprzedadzą po owych złotówkach swoje akcje bo wybicie niebawem.
[x]
BAHOLDING -6,43% 0,10 2023-10-03 15:01:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.