I o co tu chodzi? Akcjonariusze by oddawali tak po prostu przed najważniejszymi wydarzeniami? To bez sensu, chyba nie pozostaje nic więcej jak być cierpliwym i dalej zbierać...
Jakbyś widział te obroty dzienne po kilkaset złotych czasem po kilka tysięcy to też byś je tak nazywał. Tutaj kurs się osuwap przy malutkich obrotach. Jeśli ECC zrealizuje te planowane projekty to kurs może odpalic tylko ktoś ostatnio wywala albo zasypuje specjalnie
Czego tu nie rozumiecie? Jak spółka nie rokuje to winduje się kurs, żeby pozbyć się akcji w godziwej cenie. Tu sytuacja jest odwrotna, dużo pozytywnych impulsów trzeba kurs zdołować i jak najtaniej odkupić. Pozostało tylko przetrzymać i czekać na przestawienie wajchy i nie będzie to zależało od aktualnej sytuacji spółki tylko od tego czy spekuła zbierze od Was tyle ile oczekuje.
Tak długo nie da się ludu trzymać w nieświadomości, myślę że to raczej kwestia miesięcy. Nasza cierpliwość będzie wystawiona na próbę i nie pierwszy raz mam z tym do czynienia(tzn. im lepiej tym kurs niżej). Ja wystawiam codziennie koszyczek i skubię na nizinach. Nie da się tak ciągnąć w nieskończoność.
Informace rzeczywiście dobre a to za mało. Te czasy gry pod informacje już się skończyły i mówił o tym sam prezes. Tutaj tylko cash flow z działalności operacyjnej może ruszyć kursem. Osobiście uważam, że to zdrowe podejście.