• Wywalanie pod wyniki? Autor: ~In [213.134.172.*]
    Wszyscy wiem, że nie będzie szału z wynikami.
    Czyżby jutro zjazd do bazy do wyników?
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~XXX [37.248.170.*]
    Też mi się tak coś wydaje. Wszyscy pisali ze zaraz ESPI. Bali się po prostu tego że prędzej opublikują wyniki niż wleci ESPI. Może być niee ciekawie po raporcie. Zobaczymy..
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~piracik33 [5.133.14.*]
    TO Dziewczynki wyrzucac jak wyniki beda lipne waszym zdaniem....po co sie stresowac i zasmiecac forum :):):):)
    A tak na serio myslicie ze ktos sie nabierze na takie tanie sztuczki.
    TUTAJ NIE MA LUDZI Z LAPANKI JUZ....osrancy oddali i zostal twardy akcjonariat:)
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~In [5.173.160.*]
    A niby z czego maja być dobre wyniki?
    Widziałeś tu jakieś umowy? Wiesz ile nowych osób zatrudnili w 2022? Ile wyjazdów było inwestycyjnych? O czym Ty marzysz?
    Mężczyzno powiedz mi z czego mają być te wyniki? W 2022 inwestowali. Nowi pracownicy, wyjazdy na targi, rozwój nowych technologi, żadnej umowy. Z czego mają być te wyniki? Z pustego salomon nie naleje. W 2023 będzie pięknie, ale teraz nie. Zobacz na Biomed dobre wyniki, a jest zjazd. To dobrych wyników nie będzie.
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Nie tak nerwowo, jak nie wlatuje z lewej, to spróbuj z prawej :))))
    Mam od 12, ale marzycielem nie jestem
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    wytrzymaj rok-dwa, nie pożałujesz
    to oczywiście moja opinia, nie żadna porada inwestycyjna :)
  • IN Autor: ~piracik33 [5.133.14.*]
    To jak dziewczynko masz od 12 to chyba wiesz dobrze co jest grane bo tak dawno bys wyrzucila i skonczyla sie udzielac na forum.
    Mysl jak piszesz takie glupkowate posty bo sama sie kompromitujesz. Masz akcje i piszesz ze wywalaja akcje.
    To albo jestes niespelna rozumu albo robisz to w wiadomm celu:):):)
    Pomine juz jak sesja jest rozgrywana:)
    Siej niepewnosc dalej........ale jak widze cienko to wychodzi bo po prawej jak na lekarstwo.
    Dobrej zabawy
  • Re: IN Autor: ~In [5.173.160.*]
    To, że mam akcje to znaczy, że mnie interesuje co się tu dzieje. I nie jestem zaślepiony magicznymi wynikami, wole stąpać bo ziemi, a nie marzyć tak jak Ty, że kurs od tak sobie rośnie.
  • Re: IN Autor: ~piracik33 [5.133.14.*]
    Padlem......
    A dlaczego nie pisalas jak spadalo ''o tak'' z 18,8 zl na 15,2zł przez miesiac...:):)
    Ale jak rosnie to juz problem...Na razie to nawet nie uroslo. Zobaczysz na koniec roku co to znaczy wzrost,a własciwie nie zobaczysz
    bo sprzedalas juz akcje i jutro nie bedziesz zasmiecac forum bo na logike jak ma nie rosnac to po co trzynac:)
  • Re: IN Autor: ~mdg [31.61.250.*]
    Po co piszecie z tymi śmieciami ?
  • MGD Autor: ~piracik33 [5.133.14.*]
    Nie nazywaj ich tak prosze bo oni takimi wpisami zarabiaja na chleb. Szkoda tylko,ze fundy placa osobom ktore maja zerowe pojecie o spolce i tym co sie dzieje wokół. Az człowiek zateskinil za CKM czy Niki ale tym prawdziwym a nie podróbka co ostatnio byla.:)
  • Re: IN Autor: ~In [5.173.160.*]
    Ja wiem, ze będzie rosło, chciałem uzyskać wiadomość, czemu wyniki mają być dobre. A Ty księżniczko się miotasz i nie wiesz co odpisać.
  • Re: IN Autor: ~Piracik33 [146.70.48.*]
    Kobietko sama sobie zaprzeczasz w tym co piszesz. Popatrz co napisalas w pierwszym poscie .....cyt" czyzby zjazd do bazy" czyli sama nie wiesz co piszesz? Za co te fundy wam placa. Przecież to juz jest szczyt.
  • Re: IN Autor: ~In [5.173.22.*]
    Piracik33 i co??? Zadowolony? Kto miał racje???
  • Re: IN Autor: ~Marcin [188.146.200.*]
    Misiek sprzedaj będzie z głowy i na Biomed !!!
  • Re: IN Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-04-20 o godz. 17:55 ~Marcin napisał(a):
    > Misiek sprzedaj będzie z głowy i na Biomed !!!

nie na BIOMED tylko na COLUMBUS :)

ale co do zasady się zgadzam: komu zawadza tutejszy papier powinien czym prędzej go sprzedać!
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~123x [176.124.190.*]
    Skoro wszyscy wiemy, że nie będzie szału z wynikami, to chyba już są w cenie. Tu jest gra pod co innego. Ale niewykluczona podbitka. :)
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~Gargamel [217.173.4.*]
    Co Wy macie z tymi wynikami. Jeszcze jest tanio.
  • Re: Wywalanie pod wyniki? Autor: ~sanderos [31.6.159.*]
    Dnia 2023-04-20 o godz. 21:18 ~Gargamel napisał(a):
    > Co Wy macie z tymi wynikami. Jeszcze jest tanio.

dobrze mówisz, jest nie tylko tanio lecz bardzo tanio, nie rozumiem co kierowało wczoraj inwestorów że oddawali na otwarciu, nawet po 17,40 zł przecież 1 kg pomidorów kosztuje na bazarach więcej, ja wczoraj dobierałem mój fund również mimo że nie do końca byłem zadowolony z raportu rocznego ale liczy się teraz ten rok i następne. Mądre słowa piracika33 myślę że mimo złodziejskiej giełdy tacy inwestorzy zarobią. Życzę im tego jak również i sobie bo nadal mam stratę o wartości ładnego samochodu. Niestety spółki po tzw. przeszłości i utracie majątku muszą mieć czas na rozwój, przynajmniej ja tak myślę. Cierpliwość popłaca
    pozdrawiam i życzę udanej majówki.
  • Sanderos Autor: ~piracik33 [45.134.212.*]
    Nie rob z siebie posmiewiska. Kazdy rozsadny inwestor nie spodziewal sie niczego po tych wynikach. Wiadomo jaka byla sytuacja w 2022r .Piszesz o wczorajszym spadku,powiem szczerze ,ze myslalem i ludzilem sie ,ze spadnie nizej,ale niestety nie spadlo. Moze we wtorek sie uda cos ponizej 17 zlapac. Ja juz sie martwie co ty bedziesz pisal od 1 czerwca po wynikach za 1Q bo chyba nie watpisz ze beda dobre:)
    Odpocznij sobie przez weekend majowy,przemysl i zmien narracje bo obecna nic nie daje:)
[x]
MEDICALG -1,02% 29,25 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.