Też mi się tak coś wydaje. Wszyscy pisali ze zaraz ESPI. Bali się po prostu tego że prędzej opublikują wyniki niż wleci ESPI. Może być niee ciekawie po raporcie. Zobaczymy..
TO Dziewczynki wyrzucac jak wyniki beda lipne waszym zdaniem....po co sie stresowac i zasmiecac forum :):):):) A tak na serio myslicie ze ktos sie nabierze na takie tanie sztuczki. TUTAJ NIE MA LUDZI Z LAPANKI JUZ....osrancy oddali i zostal twardy akcjonariat:)
A niby z czego maja być dobre wyniki?
Widziałeś tu jakieś umowy? Wiesz ile nowych osób zatrudnili w 2022? Ile wyjazdów było inwestycyjnych? O czym Ty marzysz?
Mężczyzno powiedz mi z czego mają być te wyniki? W 2022 inwestowali. Nowi pracownicy, wyjazdy na targi, rozwój nowych technologi, żadnej umowy. Z czego mają być te wyniki? Z pustego salomon nie naleje. W 2023 będzie pięknie, ale teraz nie. Zobacz na Biomed dobre wyniki, a jest zjazd. To dobrych wyników nie będzie.
To jak dziewczynko masz od 12 to chyba wiesz dobrze co jest grane bo tak dawno bys wyrzucila i skonczyla sie udzielac na forum. Mysl jak piszesz takie glupkowate posty bo sama sie kompromitujesz. Masz akcje i piszesz ze wywalaja akcje. To albo jestes niespelna rozumu albo robisz to w wiadomm celu:):):) Pomine juz jak sesja jest rozgrywana:) Siej niepewnosc dalej........ale jak widze cienko to wychodzi bo po prawej jak na lekarstwo. Dobrej zabawy
To, że mam akcje to znaczy, że mnie interesuje co się tu dzieje. I nie jestem zaślepiony magicznymi wynikami, wole stąpać bo ziemi, a nie marzyć tak jak Ty, że kurs od tak sobie rośnie.
Padlem...... A dlaczego nie pisalas jak spadalo ''o tak'' z 18,8 zl na 15,2zł przez miesiac...:):) Ale jak rosnie to juz problem...Na razie to nawet nie uroslo. Zobaczysz na koniec roku co to znaczy wzrost,a własciwie nie zobaczysz bo sprzedalas juz akcje i jutro nie bedziesz zasmiecac forum bo na logike jak ma nie rosnac to po co trzynac:)
Nie nazywaj ich tak prosze bo oni takimi wpisami zarabiaja na chleb. Szkoda tylko,ze fundy placa osobom ktore maja zerowe pojecie o spolce i tym co sie dzieje wokół. Az człowiek zateskinil za CKM czy Niki ale tym prawdziwym a nie podróbka co ostatnio byla.:)
Kobietko sama sobie zaprzeczasz w tym co piszesz. Popatrz co napisalas w pierwszym poscie .....cyt" czyzby zjazd do bazy" czyli sama nie wiesz co piszesz? Za co te fundy wam placa. Przecież to juz jest szczyt.
Dnia 2023-04-20 o godz. 21:18 ~Gargamel napisał(a): > Co Wy macie z tymi wynikami. Jeszcze jest tanio.
dobrze mówisz, jest nie tylko tanio lecz bardzo tanio, nie rozumiem co kierowało wczoraj inwestorów że oddawali na otwarciu, nawet po 17,40 zł przecież 1 kg pomidorów kosztuje na bazarach więcej, ja wczoraj dobierałem mój fund również mimo że nie do końca byłem zadowolony z raportu rocznego ale liczy się teraz ten rok i następne. Mądre słowa piracika33 myślę że mimo złodziejskiej giełdy tacy inwestorzy zarobią. Życzę im tego jak również i sobie bo nadal mam stratę o wartości ładnego samochodu. Niestety spółki po tzw. przeszłości i utracie majątku muszą mieć czas na rozwój, przynajmniej ja tak myślę. Cierpliwość popłaca pozdrawiam i życzę udanej majówki.
Nie rob z siebie posmiewiska. Kazdy rozsadny inwestor nie spodziewal sie niczego po tych wynikach. Wiadomo jaka byla sytuacja w 2022r .Piszesz o wczorajszym spadku,powiem szczerze ,ze myslalem i ludzilem sie ,ze spadnie nizej,ale niestety nie spadlo. Moze we wtorek sie uda cos ponizej 17 zlapac. Ja juz sie martwie co ty bedziesz pisal od 1 czerwca po wynikach za 1Q bo chyba nie watpisz ze beda dobre:) Odpocznij sobie przez weekend majowy,przemysl i zmien narracje bo obecna nic nie daje:)