Nie wiem dla kogo była ta prezentacja ale na pewno nie dla inwestorów. Najpierw pół godziny gadali o rynku cyber security, a potem po łebkach omówili produkty spółki. Na konkrety już nie wystarczyło czasu.
Zupełnie nie potrzebne te wykłady o cyberbezpieczeństwie. Wygląda jakby byli po prostu nieprzygotowani. Ale fajnie, że znowu wspomnieli o strategi i dywidendzie i uwypuklili kilka "grywalnych" tematów.
Jedno po wystąpieniu jest wiadomo tort =rynek będzie miał w nim udział comp i te 43%zrobi robote jestem przekonany ze szacunku 19 maja będą bardzo dobre i ponad zakładane wiec kurs idzie do 66 zł za akcje a dodatkowo dywidenda i to ok 5 zł na akcje daje wymierny efekt skali naprdzajacej comp jako porzadna spółkę na rynku cyber
Tylko Prezes od bezpieczeństwa robi dobra robotę. Reszta zarządu widać ze nie za bardzo wie o czym mówi. dramat Novitus traci rynek, nic o tym nie mówią. Ebitda rośnie a gdzie wynik netto, wynagrodzenie zarządu najwyższe w proporcji do wyniku netto.
Gdzie omowienie starategii grupy, co z Elzabem?
czekałem na informacje o projekcie Mplatform i się nie doczekałem, a spółka Eurocash w raporcie rocznym podaje ten projekt jako główny driver rozwoju w swojej sieci i sklepach partnerskich.