Wszystko zależy ile planujesz zarobić. Zapiszesz się teraz to dostaniesz te 3%, a jak będzie podwyższona cena to stracisz tyle ile będzie podwyższona. Pytanie czy cena będzie podniesiona (według mnie tak) i w jak długim terminie to będzie się działo.
Ale głupoty ludzie piszą. Zawsze dostaniesz podwyższona. Co więcej cenę można obniżyć i tej wyższej już nie dostaniesz .... Ale to mało prawdopodobne oczywiście. Jak chcesz mieć zamrożone środki to się zapisuj. Ale pamiętaj nie wyciągniesz ich do rozliczenia wezwania nawet jakby przedłużono wezwanie do pół roku
Sam opowiadasz bzdury, tak zostałem z Polna. Musiałem z rok poczekać aż łaskawie zgodzili odkupić ode mnie akcje, jeszcze musiałem specjalnie konto w vm pekao zakładać
Zenek bzdur nie opowiadaj jak Cię skrzywdzili to z Twojej winy
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU20051841539
Proszę przeczytać art 83 . Tekst ujednolicony . Potem płuc sobie samemu w brodę. Po za tym bardzo rzadko się zdarza aby właściciel sam nie wykupil jak już ma do tego prawo.
Proszę nie dobijcie mnie za moją niewiedzę ale proszę o konkretną odpowiedź. Jeżeli dzisiaj zapiszę się odpowiadając na wezwanie jaką cenę mam zagwarantowaną do wypłaty?