Ccc ma potencjał ale ja nie przepadam ze tą społką i w nią nie inwestuje.Ze wszystkich spółek bankowych notowanych na rynku głównym gpw getin holding cały czas jest najtańszy w relacji kapitalizacja/kapitały własne i chyba jako jedyna lub jako jedna z dwóch jest notowana grubo poniżej kapitałów własnych gdzie wszystkie inne są notowane dużo powyżej.
BNP kapitalizacja 8mld z hakiem kapitały własne ponad 11 mld.Ale poczytaj trochę o tym banku jakie ma wyniki jakie zagrożenia i jakie plany na najbliższa przyszłość.
A co ty taki dociekliwy jesteś??Myślisz ze wszystkie informacje za darmo od mnie uzyskasz.Podam ci numer konta zrobisz przelew na 20 zł to usłyszysz mą opinie.Wiedza i informacja kosztuje chłopcze.Gdybys chociaż regularnie się udzielał to co innego.Urwałeś się jak Filip z konopii i myślisz i ze ktoś poda ci na tacy zarobkowe informacje.
Czyli nie jesteś aktywnym forumowiczem wiec takim pozostań.A twe wpisy to typu gdzie? Jak? Co?.Nic nie wnosisz nic więcej się nie dowiesz.Dawaj 20 zł bo wieczorem mam spotkanie z kumplem i potrzebuje siepy na browary.