• 20.04 Autor: ~chyba [193.19.165.*]
    Dzisiaj termin 'spekulowanej' daty premiery. Oczywiście nie do spełnienia, ale ciekawe czy jakakolwiek komunikacja wyjdzie dziś ze spółki.
  • Re: 20.04 Autor: ~oldschool [178.43.9.*]
    A jak ten komunikat miałby wygladać?
  • Re: 20.04 Autor: ~chyba [193.19.165.*]
    np. ze juz sie nie wyglupiaja i nie ma szans utrzymac kwietniowy termin :)
    Temat zaczepny:) ale uważam, że jeśli mowa jest o początku maja to też niedługo powinno być ogłoszenie daty premiery. Jeśli nie, to never ending story xD

No to ogłoszą premierę i tyle. Po co się tłumaczyć ze spekulacyjnej daty premiery? Jak będzie koniec Maja i cisza to wtedy może wypada coś napisać bo przecież Q2 wrzucili z naciskiem na Kwiecień/Maj.
    Dzisiaj startuje starship, poczekajmy jak to się uda i kto wie kto wie, może chcą wykorzystać ten moment.
    tak jak mówię, ten 20.04 to zaczepniak i nie spodziewam się, że będą się akurat z tej daty tłumaczyć.
    Jednak wcześniej podtrzymywali, że kwiecień dalej jest celem, potem w jakimś komentarzu na discord widziałem początek maja.
    Jako, że jest konieć kwietnia, fajnie by było jakby napisali choćbydevloga, z jasnym przekazem, a nie co miesiąc pisać, że premiera na koniec miesiąca, potem przełom, potem początek kolejnego i tak w kółko :)

Nie zmieniam zdania, że warto trzymać do premiery i że gra ma potencjał. Chyba jestem zmęczony tym cotygodniowym wyczekiwaniem na informacje
    Jak każdy ale napisali że wszystkie siły na ukończenie gry a nie devlogi.
    Ja wolę szybciej premierę niż kolejny devlog.

Widać na arkuszu że mało kto oddaje, bo i po w tym momencie?
    pyramid — Yesterday at 5:30 PM
    I'm working on devlog, but also on game build, don't want one to delay the other, patience
[x]
PYRAMID -8,55% 10,70 2025-10-08 15:31:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.