• Arkusz zleceń.... Autor: ~Rufin [5.173.120.*]
    50 zlecen na S do ponad 1 zł.. Czyżby jakies info w drodze?
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~arkuszzleceń [188.127.29.*]
    Niedawno sprzedałem po 10gr. Spadło 20% od tej ceny. Nowa emisja 12% niżej o można założyć, że to potężny opór.
    Można albo zapomnieć o spółce ale wchodzić. Jak nie teraz to kiedy? Czekać na 0.075? A jak nie spadnie? A podbitki o 25% to się zdarzają.... ostatnia była do 11 gr następna do minimum 12.
    Pytanie nie CZY ale KIEDY. I czy z 0.08 czy z 0.07x
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~Analizator [5.173.174.*]
    Ja tam zapominam o notowaniach i zajrzę tu za miesiąc. Tutaj można sporo wyjąć. Spółka mało znana a jak będą dobre wieści to wszyscy będą tu się ładować
    Coraz bardziej prawdopodobne, że dołek właśnie obserwujemy. Zapewne zwolennicy AT ujrza uspokojenie wskaźników i zbliżanie się do średnich i wychłodzenie czy raczej ogrzanie zimnych, wskaźników
    Tak czy inaczej spadek na 5 groszy coraz mniej prawdopodobny. A ja uważam że i na 7 nie jest realny.
    Kto nie ma akcji to albo powinien zrezygnować z obserwacji spolki- śmiecia albo kupić akcje perły nad perłami (zależnie od oceny spolki).
    Kto ma - to raczej teraz sprzedawanie mało sensowne. Ale czarne łabędzie się czasem pojawiają.... Ale tu bez czarnego łabędzia to spadków wartych kółka nie będzie
    No koniec sesji taki, jakby ktoś chciał udowodnić, że mam rację....
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~rekinado [88.156.213.*]
    Chyba masz racje, chociaż z AT wynikałoby że to chyba fala B w korekcie i jeszcze C będzie spadkowa, ale ona chyba nie musi już zejść poniżej fali A(0,079), zależy od korekty... :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.29.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~Master [46.205.209.*]
    Moja rada kupić, trzymać i zapomnieć . Tutaj będzie jazda i to wysoko. Ja mam i póki co nie myśle sprzedawać .
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~Nooo [77.222.239.*]
    Tak tak. Niektórzy zakopali już 2 lata temu jeszcze inni rok temu jeszcze następni pół roku temu. Najlepiej zapomnieć hehe
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~dasdasda [188.127.29.*]
    Z tego co pamiętam to parę miesięcy temu to było około 6 groszy. Czyli jest TERAZ KOŁO 30 % na plus a przez chwilę było w okolicach x 2....
    A co do x2 - jestem gotowy kupić akcje dowolnej spółki jeśli ktoś mi zagwarantuje x2 w zamian za to, że jeśli będzie więcej, to to wszystko ponad x2 mu oddaję.
    Umowa na 365 dni. Czyli po roku sprzedajemy, jak jest poniżej x2 ktoś mi dopłaca jak powyżej- wszystko ponad x 2 oddaję.
    Czyli zgadzam się zakopac akcje za x2 rocznie a lauren jest dość blisko tego
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~dasdasda [188.127.29.*]
    Uuups... rok temu było więcej niż myślałem. No ale ja koło sierpnia się laurenem zainteresowałem gdy był koło 6 groszy. A za rok będzie pewnie powyżej 12 co w sumie byłoby do zaakceptowania.
    Acz mam nadzieję na około 20
  • Re: Arkusz zleceń.... Autor: ~Analizator [5.173.174.*]
    Nuda
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.