• Czas manipulacji notowaniami Autor: ~X5 [83.21.121.*]
    Ciekawe, są tacy którzy nie sprzedali po 12 zł żeby teraz sprzedać po 11,7 lub taniej. Czy to idioci? Może Ipopema coś o tym wie? Na to jest paragraf ale nie dotyczy gpw.
  • Re: Czas manipulacji notowaniami Autor: ketchup1 [188.147.0.*]
    Uważam że nie masz racji. To są bardzo małe obroty nic nie znaczące. Czasem ktoś mógł czekać na podniesienie ceny do końca a jak nie podnieśli to sprzedaje. Przed chwilą Ciech zakończył wezwanie po 54.25 a sprzedają po 52 ... Czy to są idioci sami ? To jest trochę taki środek ciężkości . Było 8 skoczyło na 12 to jakby jest jeszce pewne tam ciążenie. Ja jako stojący z boku postrzegam to jako szansę żeby sobie kupić bo przegapiłem przeskok z 8 na 12 nie zarobiłem zaskoczony byłem . I teraz takie rozmyślania czy wziąć czy nie . Inwestuje na Bliski termin i nie wiem czy znowu pół roku nie będzie czekania dla mnie to długo jestem niecierpliwy . Więc ja tam kibicuje niech leci te ceny rynkowe i tak już nie mają znaczenia . Kret
  • Re: Czas manipulacji notowaniami Autor: ~X5 [83.21.121.*]
    Zobaczymy czy zmienią taktykę jak przeliczą stan posiadania. Jak dotychczas działają w sposób wyrafinowany więc może parę miesięcy będą próbowali męczyć niecierpliwych. Zobaczymy
  • Re: Czas manipulacji notowaniami Autor: ~Loczo [193.109.225.*]
    Jak zauważyłeś wzrost ceny z 8 na 12 poszedł niespodziewanie. Ile po drodze z tych akcji od 8 do 12 stało od mniejszościowych? wynik jest praktycznie równy 0%. Fakt, możne było kupić kilka tysięcy akcji po 12 zł, ale nie wieżę, ze w nadzeju na podbicie ceny akcji teraz sprzedają poniżej zakupu.
    Tu animator robi wałki, co widać gołym okiem.
  • Re: Czas manipulacji notowaniami Autor: ~akcjonariusz [5.173.241.*]
    Ważne że ten tajemniczy akcjonariusz co ma 5% -nie sprzedał więc czekam na konkretną propozycje tj. minimum 50 zł.
  • Re: Czas manipulacji notowaniami Autor: ~vvv [195.116.144.*]
    jeżeli ktoś ma powyżej 5% to już nie jest tajemniczym akcjonariuszem, tak wynika z przepisów, aczkolwiek przepisy swoje a rzeczywistość swoje
[x]
GOBARTO 0,47% 21,30 2025-12-03 11:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.