Ciekawe, są tacy którzy nie sprzedali po 12 zł żeby teraz sprzedać po 11,7 lub taniej. Czy to idioci? Może Ipopema coś o tym wie? Na to jest paragraf ale nie dotyczy gpw.
Uważam że nie masz racji. To są bardzo małe obroty nic nie znaczące. Czasem ktoś mógł czekać na podniesienie ceny do końca a jak nie podnieśli to sprzedaje. Przed chwilą Ciech zakończył wezwanie po 54.25 a sprzedają po 52 ... Czy to są idioci sami ? To jest trochę taki środek ciężkości . Było 8 skoczyło na 12 to jakby jest jeszce pewne tam ciążenie. Ja jako stojący z boku postrzegam to jako szansę żeby sobie kupić bo przegapiłem przeskok z 8 na 12 nie zarobiłem zaskoczony byłem . I teraz takie rozmyślania czy wziąć czy nie . Inwestuje na Bliski termin i nie wiem czy znowu pół roku nie będzie czekania dla mnie to długo jestem niecierpliwy . Więc ja tam kibicuje niech leci te ceny rynkowe i tak już nie mają znaczenia . Kret
Zobaczymy czy zmienią taktykę jak przeliczą stan posiadania. Jak dotychczas działają w sposób wyrafinowany więc może parę miesięcy będą próbowali męczyć niecierpliwych. Zobaczymy
Jak zauważyłeś wzrost ceny z 8 na 12 poszedł niespodziewanie. Ile po drodze z tych akcji od 8 do 12 stało od mniejszościowych? wynik jest praktycznie równy 0%. Fakt, możne było kupić kilka tysięcy akcji po 12 zł, ale nie wieżę, ze w nadzeju na podbicie ceny akcji teraz sprzedają poniżej zakupu. Tu animator robi wałki, co widać gołym okiem.