no trzymalem cholera jasna, juz mialem sprzedawac, a tu nagle rekomendacja trzymaj, wiecie może co bedzie dalej z nią, bo mam 500k. a zasada maklerska brzmi, ze jak 10% stracim się na spolce to sprzedaj by straty byly mniejsze i te 10% mineło, wiecie co bedzie dalej z agora(prosze tez zrodla opini), nie takie z d...y wyjete....
to rób tak daleej nikt ci nie zabrania, kupujesz spolke po 100 zł za akcje, potem se spadnie od tak nie wiadomo dlaczego, do 98zł, to ty od razu sprzedajesz??(gratuluje).bo po 20 minutach moze polecieć w góre do 115zł, wszyscy się cieszą tylko ty sie dołujesz:PPp
Nigdzie to nie pisze, jest taka zasada, obrana może w twych kregach nie ma, ale pomysl logicznie nad nia, jakby ludzie do niej sie przywiazali to by nie tracili na kghm 80zł tylko 10zł gora :DDD
kurcze niezłe jaja zta Agora historyczne wsparcie na 27 poszło szybciutko mimo ze długo sie wspierało pomyslec ze jeszcze niedawno chciałem przy 27 zł wejśc mówiłem sobie co jak co ale Agora 27 sie obronia tu prosze dzis juz 19