• 5 grosików czeka ! Autor: ~nicśmiesznego [83.29.155.*]
    i macha do inwestorów powracających z daleka :)
  • Re: 5 grosików czeka ! Autor: ~LetMe [5.173.174.*]
    Jaki poeta
  • Re: 5 grosików czeka ! Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Już cię raz nieudaczniku wyrolowali to teraz będzie drugi trolu i to będzie bardzośmieszne
  • Re: 5 grosików czeka ! Autor: ~arkuszzleceń [188.127.29.*]
    Nowa emisja po 7 gr to potężny opór co najmniej psychologiczny.
    Zatem 5 gr bardzo mało prawdopodne. Jak już tam spadnie to równie dobrze może być 3 gr.
    Pytanie czy dziś-jutto dołek czy dołek na 7.x gr, np na 7.4
    Nie chcesz lauren - - zapomnij o tym forum. Chcesz.... rozważ szanse dołka na 0.08 i niżej. Oraz konsekwencje pomyłki w oszacowaniu prawdopodobieństwa.
    Czyli tego, że kupisz o pół grosza za drogo jeśli spadnie i tego , za ile drożej kupisz jeśli przegapisz dołek.
  • Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Mądrze napisałeś. Ja chciałbym tylko dodać jeden element. Wzrost kursu Y Być może jest tak że ktoś oczywiście przypadkowo wie że będzie bardzo dobrze z LP i skupuje Y bo wie jak się to odbije na jego wycenie. Swoją drogą chylę czoła przed osobami powoli skupującymi LP mistrzostwo. Jeśli na dużych obrotach kurs spadnie poniżej 7 groszy i tam się utrzyma parę dni to naprawdę uznam ze się totalnie nie znam nie mam wyczucia. Na Y jest prosta sytuacja była emisja jakiś cAs temu dopuszczenie do o eotu wpuszczenie w rynek teraz zbierają to jest to samo co tutaj tylko tam konsekwentnie kurs idzie do góry być może powody wzrostu skupu są zbieżne. Powiem tak nie da się długo utrzymać dobrych informacjj w tajemnicy mam nadzieje ze się szybko przekonamy czy za tymi emisjami idzie info na które czekamy i po którym zacznie się szaleństwo. Z tym że jeśli uczestnicy forum będą mieć małe pakiety to da się kurs wywindować bardzo bardzo wysoko. Jest jeden warunek nie mzoe być mega sypania na wzrostach i tak pewnie będzie zbiorą będzie info. Na razie robią z kursem co chcą ale myślę że nie ma co wpadać w panikę warto przeanalizować obroty.. I pamiętać że nadal wycena firmy jest śmieszna o ile coś ma in wyjść o ile podadzą Mega Info.. Niedługo. Miłego wieczoru głową do góry ja się rzadko mylę. To tylko psychologia. Emocje które można opanować. Nic bardziej nie zachęca do srozedazy jak spadek kursu jak rośnie nikt nie chce oddawać
  • Re: Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~ttt [5.173.153.*]
    Czekam
  • Re: Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~nicśmiesznego [83.29.120.*]
    Mucha slavomir. Wszystko pięknie ładnie napisałeś jak baśń z tysiąca i jednej nocy. Ale co z inwestorem o którym Yoshi informowało 14.11.2022. i nawet ktoś się wtedy ładnie ubrał po ogłoszeniu ESPI pomiędzy 1,68 - 2,08 ? ESPI z 14 listopada 2022r jest, inwestora który miał być do końca 2022r nie ma, spółka milczy a na ubieranie pod lipne infa frajerów nie brakuje ;) Ale będzie płacz niebawem :)) Pozdrawiam.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Yoshi-lnnovation-S-A-Rozpoczecie-rozmow-z-potencjalnym-inwestorem-8438692.html
  • Re: Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Zacznij wyciągać ESPI z ubiegłego roku.Dlaczego cię nie ma jak zaczyna rosnąć tylko zawsze niemoto pojawiasz się na dołkach?
  • Re: Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~nicśmiesznego [83.29.144.*]
    ~Ixi [185.234.241.*] Nie moto to jest espi z ubiegłego roku o inwestorze który miał być do końca ubiegłego roku. Inwestora nie ma jest już 5 miesięcy po terminie a spółka milczy !
  • Re: Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    LP to nie 100% Yoshi
    0,05 już nie daleko.
  • Re: Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~MniamMniam [85.202.157.*]
    Dnia 2023-05-17 o godz. 06:19 ~nicśmiesznego napisał(a):
    > 0,05 już nie daleko.

teraz to już bez znaczenia, pół pakietu sprzedane po 10gr , za rachunku 35tyś już zarobione i bezpieczne a ty ile zarobiłeś siedząc i wyjąc na forum ? aaaaaa, zapomniałem , nic nie zarobiłeś bo wyjesz o 5gr od kilku tygodni, powiem tak, dziś zbieram, i pogadamy za jakiś czas , znów ci kurs odjedzie i znów bedziesz wył z żalu na forum, pozdrawiam i buziaki misiu
    :)) Pozdrawiam :))
  • Re: Yoshi a LP i PT wycena 50 mln Autor: ~stepan [5.173.162.*]
    5 grosików czeka
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.