A do tego jej wyczucie inwestycyjne jest wprost wyjątkowe - wszyscy pamiętamy jak ubrała się pod gamescom w 2020 roku po 1000-1100. Jeszcze z rok i być może będzie mogła powoli zejść z tego haka. W ramach lektury to zachęcam wszystkich do przeczytania jej wpisów z tamtego okresu.
Z tego , co wiemy "ubrała " się pod Coopa po 150 zł , bo nie dala nagonić się trollowi, który wieszczył, że multi nic nie da , a kurs zmierza na 50 zł. Knowledge is king. :)>500% zysku w 3 lata . Brawo Zośka!
a mnie pamietacie? puszczalem crj po 700 (takze ten brany wyzej za kredyt) i cale hajsiwo (takze z kredytem) wrzucilem w live motion games i w play2chill - na obu spolkach mam 90% straty, nigdy z tego dolka nie wyjde. a taki bylem pewny ze motorcycle mechanic simulator powtowrzy sukces car mechanica a builder smilator powtorz sukces hause flipper. gdzie ja mialem mozg? czy mam go nadal? kto gorszy inwestor - nikt czy ja? PS. Pozdrawiam Zofije, gytre, jego kumpli z monako, ghooo i sssd - kozacy, szkoda ze ja sie do nich nie zaliczam :(((
Re: Zofia jest Autor: ~Kumpel_gytre_Monako [185.180.221.*]
Świat jest jednak sprawiedliwy. Pamiętacie jakie boje tutaj toczyła Zosia z kakrołczem nikt? Już wtedy było widać jaka jest pracowita. Co zbudowała Zosia przez kolejne lata? -super społeczność CRJ na TT -renomę jako analityczka gamedev, jej prognozy są cytowane przez branżowe portale -jak równy z równym gada sobie z prezesami spółek, analitykami itp. -generalnie wszystko w pozytywnym klimacie, zero agresji, kultura Co zbudował nikt przez kolejne lata? -kolejne pokłady frustracji i straty na koncie na Protektor :( ja jestem #teamZosia ! pozdrawiam mojego kumpla gytreee, dawno nie byl u nas w Monakko, chyba zarobiony jest...