co taka grobowa cisza......spokojnie, bedzie odbicie grube, sesja dzisiejsza słaba ale zwróccie uwage na dość niskie obroty, zasrana leszczynka wywalała, ale mysle że to juz koniec,,,odbicie juz tuz tuż...
kochani mazyciele po internetowej bance mydlanej slismy pare latnych lat z 2,5zl do prawie 15zl w gore po tej bance nikt nie zainwestuje forsy na gieldzie nastepne 15 lat to kolejka wysokogorska na niskim poziomie jeszcze nie wiadomo czy mille ma "brudne papiery"a i tak jedzie w dol ja tez myslalem ze go nic nie wciagnie i nie sprzedalem niestety straty mam te akcje juz pare lat ale ze mnie baran pozdrawiam archi123
racja MILLENIUM to badziew z 15.40 pln na 2.50 CHA CHA
i lata uplyna aby wrocil nawet na 7 pln
to samo BBdNFI z 3.40 pln spadek na 38 gr rowniez Badziew
pewnie ze wzrosnie, wszystko jest cykliczne tylko czy tobie starczy sily zeby czekac na to na przyklad 5 lat???? Znam takich ktorzy sie zapieraja ze beda trzymac papier a jak tylko pojawi sie pierwsza lepsza gorka to sprzedaja z marnym zyskiem. Na gieldzie niestety zeby duzo zarobic trzeba byc bardzo cierpliwym i malo podatnym na opinie innych a niestety wiekszosc na tym forum slucha sie innych jak jakies wyroczni albo szamana ktory to mysli ze tylko on ma racje i reszta sie myli...
Nie uwazacie ze juz niedlugo przyjdzie czas na korekte na tym papierze? Od dolka (2,60 zl) wzrosl w niespelna tydzien 50 % i wydaje mi sie ze juz czas na mala 10 % korekte A wy jak myslicie? Przeciez nie moze rosnac caly czas, co nie zmienia oczywiscie faktu ze perspektywy wzrostu nadal sa duze