• Slavo sprzedał i się pożegnał z wami Autor: ~Skan [5.173.89.*]
    J.w
  • Re: Slavo sprzedał i się pożegnał z wami Autor: ~LetMe [5.173.174.*]
    Jednego mniej na okręcie
  • Trochę optymizmu Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Żebym sprzedał to musiałoby jeszcze kilka sesji upłynąć. Ale już nie komentuje bo nie mam co komentować. Każdy podejmuje decyzje sam. Jeśli informacja o emisji za gotówkę wywołuje spadek kursu to co tu komentować. Spółka mogłaby przedstawić czytelne informacje po co środki jaki ma plan ale z jakiś powodów tego nie robi. Pozostaje duża niepewność która generuje zmienność kursu. Ja mam swoje założenia iteoroe na ten temat. Myślę że docelowo kurs wzrośnie wielokrotnie. Nie jestem żadna wyrocznia tylko głosem rozsądku ale ja nie mam wpływu na spółkę jej politykę informacyjna. Ta polityka buduję zaufanie u inwrsetorow. Jak było poprzednio doskonale wiemy jesr szansa na nowe otwarcie czy spółka z tego skorzysta trudno powiedzieć. Ale nie żyjemy w świecie idealnym każdy ma jakieś powiązania kolegów tu chodzi o kasę nie jakąś mega duża ale potencjalnie kilkadziesiat milionów złotych. Jeśli spółka ma osiągnąć sukces osiągnie go niezależnie co tu napiszemy.. Pytanie tylko jest jedno czy w momencie ogłoszenia tego sukcesu ktokolwiek z tego forum jeszcze będzie miał akcje czy wszyscy ustawia się w kolejce K PKC. Pozostawię to już waszej ocenie. Ja nic więcej nie mogę zrobić liczyłem na lepszą politykę i informacyjna nadal nie wiemy jakie spółka ma plany po co środki z emisji L za ile pierwsza emisja K itd. Nadal jestem przekonany że to wygląda że idzie w dobrym kierunku ale cóż... Spadek kursu jest silnym bodźcem do srozedazy może tak ma być. Co ja mam komentować zachowania inwestorów niech każdy robi jak chce. Przecież każdy ma swój rozum doświadczenie. Kiedy będą jakoś informacje nie wiem. Ja uważam że wśród spółek które mam tą da mi najwięcej zarobić. Czasem trzeba po prostu poczekać. Jeśli będzie komunikat o dużym wpływie na zachowania inwestorów może być wzrost o 100 procent a nawet dużo więcej i dlatego część osób nie bawi się w spekulacje na niskich poziomach tylko kupuje. Można przyjąć różne założenia część osób przecież może zarobić na tych dość dużych wahanaich zwłaszcza graajc niewielkimi środkami ale ja poczekam i też pewnie zarobię. Jak będzie coś warte skomentowania to zabiorę głos na razie nic takiego się nie dzieje poza tym to że ja jestem nastawiony optymistycznie nie oznacza że mam rację że a każdej sesji będzie rosło. To są silne emocje zainwestowane środki prawdziwa aksa trzeba tu mieć stalowe nerwy. Ale pomyślcie sobie tak.... Gruba ponad rok prowadzili grę na sprzedaż teraz prawodposbne ejst owrotna sytuacja i co teraz mamy sprzedać??? To jak już ktoś tyle trzymał to może warto uzbroić się w cierpliwość. To że ja nie lsize tyle postów nie oznacza że sprzedałem. Zresztą naprawdę jeśli uznam kiedyś że ta spółka mnie rozczarowuje to to nalsoze ale absolutnie to nie ejst ten etap. Obecnie czekamy na kluczowe i formacje które pozwolą nam wycenić wartość akcji bez tego działamy na ślepo może być i 7 groszy i 17 cay 27 to naprawdę jest pochodna informacji o spolce informacji rzetelnych których jeszcze nie mamy. Można mieć pretensje do zarządu że nie podaje szczegółów ale cóż mają do tego prawo. Tak samo jak każdy z nas ma prawo kupić akcje trzymać akcje i nie spoglądać nerwowo na wahania kursu tylko pomyśleć że czasem trzeba poczekać. Nie wypisywać setek bzdur i dawać upust swoim frustracjom tylko pomyśleć czy nie warto wlanie w tym momencie zainwestować
    Poza tym powiem wam że wielokrotnie było tak że nawet mi puszczały nerwy i sprzedawałem akcje i dopiero wtedy rosło. Gielda uczy cierpliwości czego i wam życzę. Jak przez kilka dni moc nie nalsoze to część osób się ucieszy. Tak więc nie traktujcie tego jako mojego wycofania się. Wiem że część osób myśli tak jak ja podziela moje rozsądne argumenty. Jedyne co nam. Pozostaje to poczekać. Ale eosceis każdy sam podejmuje decyzje i nikt nam nie każe co chwilę sprawdzać notowań ani co ja napisałem czy czego nie napisałem. Miłego. Dnia i naprawdę Głowa do Góry to że spada nie oznacza że tracimy to jest grą wszyscy w taki sposób nie możemy się zachować to że wczoraj przemielił się milion akcji nie rusza mnie to są grozę naprawdę grosze w stosunku do Potencjałuspolki
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.