Panowie, jeszcze nie całe dwa miechy i skończy sie wasze i moje "cierpienie" Możecie już kupować klej i pędzel, ja to olewam, bo jak pisałem, już "wieki" temu pogodziłem się ze stratą. Bawi mnie tylko jeszcze to wasze " bedą odbudowywać Ukrainę" czy inne podobne bzdety:)) A " będą wykonawcą EA" to już się nadaje na skecz dla KMN :))))
Mi się udało dzisiaj sprzedać resztę tego co kupywalem od 17 gr pod wpływem naganiania spekulanta że niby jeszcze chwila i wystrzeli, strata gigantyczna i nauczka na przyszłość.
kupuję garnitur i czarny krawat na ten pogrzeb .... ale jak się mylisz ? ....i cichy inwestor skupujący na słupy się ujawni na początku czerwca ? ....po to się ryzykuje he he he
Ludzie tyle lat czekali i jednak koniec . Pytanie tylko czemu grubasy nie wysypali akcji? Czyli zgodnie z planem zrobią koniec. Pozamiatane. Czyli w środę 1 grosik ...hehe fajny widok.
W środę chyba już będzie 1 gr masakra. Zwyczajnie zdechło a wy zostaliście z papierem toaletowym . Ale zróbcie foto to pozostanie wam pamiątka za nim to usuną z giełdy całkowicie hihi
No i gitara i tak to zostawmy.....wszyscy co mają papier są skrajnie głupi no bo nie sprzedawali albo nie sprzedali, łącznie z tymi instytucjonalnymi co mają tego w ch...., no to idąc taką logiką "rynek" czyli my wszyscy nie ma racji (niby zawsze ma)......OK, tak też bywało, ale zawsze oznaczało że....potem była niespodzianka...i nie ważne w którą stronę...."głupi rynek" w tym twardy akcjonariat widzi już tylko piach. OK. czyli albo coś się odbyło poza "nami"....aaaale tak nie wolno nu nu, albo czeka nas spora niespodzianka...ja swoich nie puszczę choćby nie wiem co. A może założymy wątek tak to robili gdzie indziej pt. "zgłaszamy ile mamy i nie sprzedamy"...tak dla orientacji. Na innych kwitach taka akcja jakoś po kliku dniach spowodowała "przesunięcie" kursu ładnie do góry....tak bez powodu. Udanej majówki