Jak ktoś ma ochotę posłuchać to dziś o 10 będą przedstawiciele spółki na tej konferencji. Można oglądać online więc pewnie można się jeszcze zapisać WIęcej tutaj - https://gpwinnovationday.pl
Jestem nie zadowolony, na ostdrnm webinarze szefcio mówił,że emisja do wejścia na parkiet główny nie wchodzi w grę bo na inprobe ma kasę do doprowadzenia projektu do końca. Dzisiaj mówi,że nie planują emisji do momentu wejścia na rynek główny. Więc, jakieś emisja nas znów czeka, tylko po co. Nie chce ujawniać kwot transakcji, bo ciężko oszacować, hmm wcale nie ciężko, poprostu nie chce powiedzieć i teraz nie chce bo będzie kosmos, czy nie chce bo będzie słabo. Tak czy siak, 2024/25 to będzie gorący okres i emocji co nie miara.
I napisałem tak,że sam siebie nie rozumiem:) emisja będzie przy wejściu na parkiet główny, a mialo nie być. O :)
Ktoś inaczej zrozumiał słowa prezesa ?
Nie widzialem na zywo ale sobie nagralem. Jak teraz na to patrze to ja rozumiem ze emisja przy przejsciu na GPW bedzie (co chyba jest OK jesli w dobrej wysokiej cenie)….ja tak rozumuje ze jak sie platforma tech ma rozwijac w innych obszarach/markerach to musza zebrac kase na nowe zespoly, materialy, badania itp…a mi zalezy aby jednak bylo kilka aplikacji a nie jedna…jesli tak mowia i tak bedzie tzn ze technologia jest zaj…sta…co do kwot transakcji to odpusccie chlopakowi, na pewno wie ile to jest warte ale wyobrazcie sobie co by sie dzialo jakby powiedzial…pokazal transakcje podobne, wspomnial o Scope i ze w chorobach zakaznych jest taniej, mozna sobie szybko policzyc :-) mi wychodzi 500+ zielonych…
Byłem, widziałem i słyszałem. prezentacja w 70% powtarzała tematy z ostatniego webinaru i prezentacji dostępnej na ich stronie relacji inw. Fajne przykłady z rynku, bo po za ciekawostkami wypełniającymi czas, to widać, że siedzą w aktualnościach i badają różne możliwości. @Zibi, o możliwości emisji przy przejściu na główny parkiet już kiedyś gdzieś padło to samo stwierdzenie co dziś, także nic nowego i temat otwarty. Cieszy mnie, że nie planują nic do tego momentu. Interesowało mnie za to coś nowego o badaniach klinicznych, no ale jak rozumiem to może być temat na koniec lata, albo znając biotech to + jakaś obsuwa i info chwilę po wakacjach.
Tak wiem, że to naturalna rzecz, ale chciałbym wiedzieć na co ta emisja pójdzie, a nie emisja dla emisji. Wolałbym jakby skończyli jedno, zaczęli drugie, bo jak się rzuca na wszystko to czas się wydłuży
Tak 500+ wychodzi, ale czy będzie. Ja siedzę tak czy siak do 2024/25 a później po komercjalizacji się dokupi.
To weszły teraz te akcję z emisji poprzedniej czy te motywacyjne?
Teraz weszly te akcje z programu motywacyjnego, ale chyba jeszcze gpw musi je dopuscic (pewnie pare tyg)….ja chyba jednak wole jak biotechy/medtechy rozwijaja kilka projektow…oczywiscie kwestia zarzadzania, kasy i umiejetnosci bo nie kazdy potrafi…taki Pure polegl…ale mamy Mabion, byl jeden projekt i sie wloklo wloklo az ich wywlekli…a na drugim biegunie mamy Scope (pcr poszedl a bacteromic zaawanzowany) czy Ryvu lub Bioceltix…do tej pory SDS nie robil emisji dla emisji (w sumie jako notowana to byla tylko jedna :-)…wiec jak wyjda to na bank dlatego ze maja pomysl
Konsolidacja i wyczekiwanie…obroty zadne, uklepalo sie pod 24zl…wielu poszlo bujac tymi co maja teraz emisje (Genomtec czy Urteste)…wazne ze nie ma tez chetnych sprzedawac ponizej 23 :-)
Po wariackim marcu pare tygodni spokoju na dobre nam wyjdzie…