Dziękuje. Dobry materiał. Ciekawy zarówno z naukowego jak i biznesowego punktu widzenia. W temacie rozwoju biznesu gdyby test podstawowy na nosicielstwo szerokiego spektrum chorób z gmendel udało się skomercjalizować to akurat ten produkt powinien finansowo dać vigoru spółce
Żegnam cię Olaf trolu ja mam tych akcji tyle że sobie nawet nie wyobrażasz także won trollu aa i stratny jestem ponad 20 procent a i tak mnie to nie rusza. Kup akcje dzieciaki..
To nie moje tylko diagnostyki także dzieckiem bez akcji jesteś Ty komentuj dalej innych oszczędności sam nie posiadając nic. A alko dopiero otwieram bo u mnie już majówka trwa od tygodnia siedzę w PL pod wrockiem i zastanawiam się co dokupić do portfela?Doradź coś zlew? Co kupic mam wolne 10k
Doradzasz to ty i ta banda naganiaczy na iinno gene etc - szczekacie od na Inno tutaj od 40-60 - i szukacie naiwniaków co odbiorą od was akcje a te coraz niżej i blisko dna :):):) w portfel nikomu nie zaglądam ale rzygac mi sie chce od takich nagonow jak ty
Ja nie naganiam za pieniądze tak jak Ty , realnie inwestuje własne oszczędności od ponad 20 lat i staram się obiektywnie oceniać spółkę nawet jeśli posiadam ją w portfelu..nara stajenny
Po tych cenach to ja zaczęłam sprzedawać małe pakiety po 20 lub 30 sztuk. Karmiłem wszystkich aż do 97 zeta. Popyt był wówczas taki ze nawet Placek jak go nazywacie sprzedałby by swój cały pakiet bez problemu. Dziwię się że sprzedał w przedziale 20 a 30 zeta. Dziwne czemu prezes nie sprzedawał po wyzeszej cenie gdy chodziły plus 60 co nie Olaf