A na innym interwale trzecia powtórka tu wykres jest przewidywalny bardzo. A jeśli o sprzedaż chodzi to prezesa sam pisał ze sprzedaż siadła trzeba tylko poczytać, czy ktoś cos jeszcze powie czego nie można wyczytać lub samemu się dowiedzieć, co tam lokalsi mówią :) i czego nie można zobaczyć na wykresie. Pisałem albo kupujemy na korekcie po sześć albo jak spadnie i mamy spadek bez przebicia sześć, jest okazja tak uważam jak zejdzie jeszcze lepsza. Tam poczekam. Pazdro
No kicha ... słabo to wygląda. Opór na 6 zł od końcówki 2016 roku trzyma w najlepsze, ślizgamy się na dolnym ograniczeniu kanału zapoczątkowanego w sierpniu poprzedniego roku. Co nas może czekać? Rzut oka w historię:
Zysk za 2011: 4,5mln: Wysokość dywidendy wynosi 0,55 zł brutto na akcję w łącznej wysokości 2.477.084,50 zł Dywidenda przypada na 4 503 790 akcji Kurs akcji: 25 zł
A obecnie mamy: Zysk za 2022: 6,3mln Liczba akcji 6,5 mln Kurs akcji: 4,70!!!
Proszę samemu wyciągnąć wnioski .... ... oczywiście Rynek i tak zrobi swoje :-)
Pogoniłem już dawno, już tego nie kupię raczej, a jeśli kupię to niewielkie ilości. Za duże ryzyko.
Na bananie różnie bywa raz lepiej raz gorzej ale na tej spółce miałem kolosalną stratę. Fakt że to były początki a człowiek głupi i naiwny. Nauka kosztuje nikt nie mówił że będzie łatwo.
Pozdro