Szczerze mówiąc trochę się łudziłem, że emisja będzie w godziwej cenie, bo jest im potrzebna kas na rozkręcenie biznesu z Poly, tak jak pisze na okrągło świeża krew na forum, samozwańczy guru. 400tys nie mają, żeby ruszyć kosmiczny biznes? Mogli zadzwonić, może bym im pożyczył:) Znowu jakaś śmieszna emisja dla kolesi, czy faktycznie coś się ruszy? Daję im 3 miesiące na konkrety. Umowy, kontrakty. Nie jakieś listy intencyjne czy wstępne umowy, bo o fiasku poprzednich sprzed kilku lat nieudacznicy nie raczyli poinformować. Jeśli nie będzie konkretów w następnym kwartale w raport wejdzie im zadłużony po uszy POLY. Obym się mylił. Guru nie odpisuj!
Być może na projekt produkcję trzeba tyle kasy że musieli zrobić emisję. Myślę że jak się dowiemy na co środki to wieku się uspokoi. Mają patenty pomysły know how teraz jeśli rozpcznie się produkcją to zarobimy wszyscy w tym także ci którzy teraz wyłożyli kase na nowy projekt.
Ale musisz przyznać że te dwie emisję cie zastanawiają i moja teoria jest spójna.
Dobrej nocy. Wiem że się denerwujecie. Nikt nic nie wie. Polityka i formacyjna do bani. Ale jest nadzieja ze mam rację i tego się trzymajmy. Będziecie się dworować ze mnie ale.... Tylko do czasu. Potem będą szampany dla tych którzy zrozumieli o co tu się toczy gra. Oryginalne.