Widać spadziownia wprowadziła po świętach oszczędności, bo się trole spadziowe nie sprawdzały i nie trzymały się scenariusza. Zostały więc trole niedobitki w tym jeden żonglujący nickami...
Widać, ciężko coś wymyślić, kiedy trzeba próbować szmacić na forum dobrą spółkę i żaden tekst się nie sprawdza.
Xxx, wydaje mi się, że powinieneś zmienić nick.
Jest tu wielu, co trzyma od wartości jednocyfrowych, ale zasada jest taka, że im niżej kupiłeś, tym rzadziej tu zaglądasz. Nie twórz niepotrzebnych wątków i zmień, do chol...y, nick.
Do Xxx: przepraszam za korzystanie z Twojego nicku. Żałuje i obiecuje poprawę. A co do kupna, to tez nisko - w porównaniu do obecnej ceny - tu się pojawiłem. Wiadomo, zawsze mogło być niżej, ale obecnie jest okey. Także mam świadomość, ze jesteś tu od kilku lat i lubię czytac Twoje ironiczne posty. Brakuje mi dimmu3. A forum traktuje jako formę rozrywki. Śmieszne się to czasami czyta, a jescze zabawniejsze są wpisy osób, które strasznie się frustrują jak człowiek dla zabawy napisze coś prowokacyjnego :)
W sumie to może używaj sobie xxx, bo ja już coraz rzadziej. Zauważalna jest też agonia forum w obrębie xtb, co wróży dobrze, bo trend się wyklarował, a odbijanie piłeczki miedzy trolami nawołującymi do sprzedaży i zakupu przestaje mieć poklask. Oby dalej ktoś tak sterował, jak robi to do tej pory to i forum zupełnie umrze.