Testie skąd masz taką informację, że aneks ma zostać podpisany na dniach oraz znasz jego wartość ???
Wydaje się, że JEST TO PRÓBA MANIPULACJI KURSEM i TRZEBA TO ZGŁOSIĆ do KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO !!!
Dnia 2023-04-18 o godz. 18:19 ~Bin napisał(a): > Testie skąd masz taką informację, że aneks ma zostać podpisany na dniach oraz znasz jego wartość ??? > > Wydaje się, że JEST TO PRÓBA MANIPULACJI KURSEM i TRZEBA TO ZGŁOSIĆ do KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO !!!
nie no, kto by tam takim śmieciem manipulował, szanujmy się....
Testie
Drugie ważne pytanie: DLACZEGO PODAJESZ INFORMACJĘ, ŻE ANEKS Z PKP PLK MA ZOSTAĆ NA DNIACH PODPISANY NA NIESPEŁA 2 TYGODNIE ( 28.04.2023 ) PRZED OPUBLIKOWANIEM RAPORTU ZA 2022 ROK ????
Bin poza tym forum w prasie i w necie poczytasz sobie jeśli zechcesz że kolejne firmy podpisują aneksy pierwsza byla Trakcja .. wiadomo dlaczego... ale juz kilkanaście aneksów PKP PLK podpisało zgodnie z tym co mówił minister że w pierwszych miesiącach roku aneksy zostaną podpisane.
Dnia 2023-04-18 o godz. 19:31 ~Bin napisał(a): > Testie > > A skąd Ty wogóle znasz kwotę ??? Widziałeś projekt aneksu ???
Bin obudź się udział Compremum w kontrakcie GSMR to 720 mln zł !! Przecież kwotę znamy wszyscy .... 10% wartości kontraktu taką waloryzację wszystkich kontraktów kolejowych zatwierdził polski rząd. Wiemy tez że podpisywanie aneksów trwa wszystkie mają być podpisane w pierwszych miesiącach tego roku. Mamy nawet nadzieję ze tak jak w przypadku innych kontraktów np tego ostatniego Budimeksu z 2019 r. oprócz 10% waloryzacji zostanie też podpisany aneks na roboty dodatkowe.
Testie
Skoro już ogłosiłeś, że podpisany w najbliższych dniach aneks Compremum z Pkp Plk ma być o wartości 72 mln, to czy mógłbyś jeszcze sprecyzować czy to netto czy brutto ?
Dnia 2023-04-18 o godz. 19:37 ~Bin napisał(a): > Testie > > Skoro już ogłosiłeś, że podpisany w najbliższych dniach aneks Compremum z Pkp Plk ma być o wartości 72 mln, to czy mógłbyś jeszcze sprecyzować czy to netto czy brutto ?
Bin umiesz czytać przecie ten kontrakt Compremum ma od lat !!
Wysokość wynagrodzenia przydającego na spółkę zależną Emitenta “SPC-2? wynosi 720,5 mln zł netto (886,3 mln zł brutto).
Dzięki Bin za łapkę w dół... ja CI tłumacze i znajduje wiadomości bo jesteś zbyt leniwy by poszukać sam tak zostałem "doceniony" przez Ciebie serdeczne dzięki następnym razem szukaj sobie sam informacji !!
Kr łapka w dół nie była moja. Ale jak już odpowiadasz w imieniu Testie, to nurtuje mnie pytanie o stwierdzenie napisane przez Testie ,,Jest finansowanie ,, Skąd on ma tę wiedzę ?
Kr, czy Ty zostałeś adwokatem Testie, że odpowiadasz za niego ?
Pokaż pełnomocnictwo
Kr to wszystko o czym piszesz wiemy. Pytanie brzmi : SKĄD TESTIE WIE, ŻE NA DNIACH ZOSTANIE PODPISANY ANEKS ???
Dnia 2023-04-18 o godz. 19:56 ~Bin napisał(a): > Kr, czy Ty zostałeś adwokatem Testie, że odpowiadasz za niego ? > > Pokaż pełnomocnictwo > > Kr to wszystko o czym piszesz wiemy. Pytanie brzmi : SKĄD TESTIE WIE, ŻE NA DNIACH ZOSTANIE PODPISANY ANEKS ???
Bin pomagam jak mogę ale skoro nie chcesz to Twoja sprawa. Skad Testie wie ?? buhaha Wszyscy to wiemy Polski Rzad to ogłosił !! Aneksowanie kontraktów kolejowych odbędzie się w pierwszych miesiącach tego roku !! Kolejne firmy podpisują aneksy co w tym dziwnego ??
P.S. Przepraszam że się wciąłem w waszą rozmowę po prostu widziałem że Tastie już nie odpowiada na prymitywne głupie pytania bo ma Ciebie i Artura dość... ja zresztą też ... żegnam
Marek spokojnie, Testie ogłosił, że aneks zostanie na dniach podpisany to nie wypowiadaj się za niego. Czekamy niecierpliwie z nadzieją, że Testie jednak coś więcej nam powie.
Bin ale czego Ty nie rozumiesz wszystkie firmy podpiszą aneksy o waloryzacji o 10% niektore tez jak Budimex tu w linku razem z tym w drugim aneksie podpisal tez na roboty dodatkowe. Znaczy to że PKP PLK w końcu to podpisze ze wszystkimi. xa pare dni za tydzień czy za pare tygodni jaka to róznica ? Wiadomo ze podpisac musi i tyle.
przeciez on juz jeden watek zakładał,że aneks ma byc za kilka dni, ktos tam z zarzadu pisał, ze podpisanie aneksu poczatkiem roku co okazało sie kłamstwem, ja juz widze ze tutaj jest spoldzielnia kr, zakar, donosiciel, i kilkuinnych co spadek kursu z 5,5 na 2,5 i to w kiepskim stylu a poza tym ostatnie seje pokazuja jak rynek ocenia spolkę
Racja rynek zweryfikuje na razie możecie spokojnie sprzedawać nie stresujcie się Bin Makler1 i Artur juz dawno sprzedali Ce tym bardziej alo skoro Ty Krakusie jesteś niezadowolony z posiadania akcji Compremum to zapraszam jutro do sprzedaży moje zlecenia zakupu juz tam na Ciebie czekają wczym problem pozbądź sie akcji i zapomnij
pisałem,że swoje juz spredalem, ale od Ciebie merytoryki żadnej nie usłyszalem, powtarzasz jak mantre jak Twoi mocodawcy teks sprzedaj , sprzedaj indeksy coraz wyzej a kurs spolki 2,5 , nawet info o sprzedazy okien spowodowało skok na 3 a poźniej żenujący spadek, ale to pomijacie i nie piszecie o tym bo nie na ręke wam to jest to juz nie mój cyry i nie moje malpy jak tak dobrze to siedzcie tutaj i za 2 lata bedzie pisac jak to super tutaj macie jak indeksy beda na szczytach a wy na 2,5 tak jak pisaliście kilka miesięcy temu, gdzie to kurs nie bedzie za kilka miesięcy i gdzie jest w tym samym miejscu przy rosnących indeksach więc jak wam tak dobrze to siedzcie tutaj zaladowani 100% w społke i czekajcie na zyski
O jaka szkoda Krakus tez już nic nie ma... cholera a moje zlecenia zakupu nadal czekają... nie rozumiem taka straszna spółka a wy nie chcecie sprzedawać ? Bez sensu że siedzicie tu tylko by sobie ponarzekac nie mając nic do sprzedania żaden z was pożytek!!
Dnia 2023-04-20 o godz. 22:12 ~Karkus napisał(a): > pisałem,że swoje juz spredalem, ale od Ciebie merytoryki żadnej nie usłyszalem, powtarzasz jak mantre jak Twoi mocodawcy teks sprzedaj , sprzedaj > indeksy coraz wyzej a kurs spolki 2,5 , nawet info o sprzedazy okien spowodowało skok na 3 a poźniej żenujący spadek, ale to pomijacie i nie piszecie o tym bo nie na ręke wam to jest > to juz nie mój cyry i nie moje malpy > jak tak dobrze to siedzcie tutaj i za 2 lata bedzie pisac jak to super tutaj macie jak indeksy beda na szczytach a wy na 2,5 > tak jak pisaliście kilka miesięcy temu, gdzie to kurs nie bedzie za kilka miesięcy i gdzie jest w tym samym miejscu przy rosnących indeksach > więc jak wam tak dobrze to siedzcie tutaj zaladowani 100% w społke i czekajcie na zyski >
KWINTESENCJA, nie ująłbym tego lepiej. Co w końcu z tym aneksem? Od 18-tego minęło już 9 dni i cisza.
Och biedny Artur .. dla niego to tez masakra ? Zaraz zaraz ... Aryrze czyżby nawet Twoi znajomi nie chcieli sprzedawac już akcji i powrocileś tutaj ? Niesamowite nit juz sie nie daje namówić na sprzedaż od rana ? Biadolisz juz w 3-cim wątku i nic brak frajerów do wykorzystania ?
Idolek on tu jest po to byśmy mogli tanio dokupić tyle że ostatnio coś marnie mu płacą za trolowanie to sie chłopak już nie stara.
A dzisiaj to zlecenie zakupu na ponad 40k po 2,52 to go już zdołowało i nie wiedział co miał zrobić więc prawie zamilkł.
Aneks miał być podpisany na dniach napisał Testie 18.04.23 r. Teraz to już czekają chyba na kolejny trzeci aneks, bo minęło już pół roku o tego na dniach.
Dnia 2024-02-17 o godz. 12:14 ~Bin napisał(a): > Dnia 2023-04-18 o godz. 17:44 ~Testie napisał(a): > > Aneks o wartości 72 mln złotych na być podpisany na dniach. Jest finansowanie. > > TESTIE KŁAMAŁEŚ ...... > NIEŁADNIE JEST KŁAMAĆ I WPROWADZAĆ LUDZI NA FORUM W BŁĄD. MAMY NA TO NAWET PRAGRAF
Za moment będzie rok od kłamliwego wp[isu, a nadal nic się nie dzieje. Najgorsze, że tu się nic nie zadzieje. Jedyne na co mogą liczyć to kary od PLK, 30% z 1 mld za brak realizacji kontraktu GSMR.