To po pierwsze - ważny sygnał dla rynku, że chce mieć papier kierowanej przez siebie firmy.
Po drugie - kupił za 0,10 gr za akcję jako wynagrodzenie - ten rabat w stosunku do kursu jest jego wynagrodzeniem, co może oznaczać, że spółka nie wypłaca mu takiej pensji, jakiej ze swoim CV mógłby oczekiwać. A więc ważne w momencie walki o zysk i spłatę ostatnich rat odciążenie bieżącego budżetu.
Po trzecie - słabe byłoby dopiero, gdyby wywalił to w rynek, kasując kilkakrotny zysk. Według mnie tego nie zrobi, a raczej przeciwnie, co jakiś czas będziemy widzieć takie komunikaty. Wtedy Gamracemu jeszcze bardziej będzie zależało, żeby kurs solidnie odbił.
Po czwarte - jakoś akcjonariusze nie spanikowali, kurs nawet wyszedł na plus po tym info, panikę widać tylko u całodobych bez akcji :D
Hahahaha dorotek boki zrywać. O jakiej ty panice piszesz. Spójrz na arkusz zleceń kupna. Tam jest pusto. Komu sprzedawać? Jak coś się pojawi na kupnie to momentalnie zasypane.
Pisałaś o panice jak kurs był po 5zl 4zl 3 zl 2zl. Spójrz jest 86 groszy hahahaha Nie rozumiem. Twoja obłuda przebija wszystko. I to nie jest zasługa twoich wymyślonych naganiaczy tylko poczynań prezesów przez te wszystkie lata.
Ja wspominałem już że bazując na analizie fundamentów to tutaj wycena 10 groszy nie więcej i to w optymistycznym wariancie. Przecież obecna wycena przy kursie 87 groszy jest oderwana od rzeczywistości. 30mln marketcap dla spółki jadącej na stratach od wielu lat, bez kapitału, bez środków na koncie (pomijając 70tys kieszonkowego), wyprzedzająca resztki aktywów żeby spłacić zaległe należności. To jest pośmiewisko polskiego gamingu i jeszcze ta komiczna wycena.
Spółdzielnia nie pierwszy raz usuwa niewygodne wpisy. Z chęcią dowiedziałbym się co było nieprawidłowego w poprzednim wpisie oprócz prawdy. Zabolało to, że Dorotka, Marek, Sylvek i tymczasowe nicki czuwają tu od 10 lat i złego słowa nie dadzą powiedzieć na spółkę. Zawsze dokupują nigdy nie sprzedają, zawsze widzą świetlane perspektywy, zaniżanie przed odpałem przez troli, żeby dokupić taniej. Tylko ta historia się k... nie trzyma bo tu kurs leci już od iluś lat :D po co zaniżać coś co i tak spada.
Oni się zajmowali prezentacjami sprzętu AGD dla seniorów ale teraz naganiają leszczy na forach. Pod innymi nickami naganiają na innych groszówkowcach i bankrutach. Akcji nie posiadają. To jest oczywiste dla kogoś kto ma kapkę rozumu. Bańka w końcu pęknie. Te akcje nie są warte więcej niż 10 groszy i tylko pod RB3 multiplayer bo bez tego to spółka która nie posiada aktywów i jedzie na stratach od lat to powinna mieć wycenę na poziomie 30 groszy poniżej zera (-0.30)
no boli jak sie siedzi dluzej na forum niz wszyscy obecni pracownicy bankiera razem wzieci a nowy moderator nie zna legendarnej postaci forum i usuwa wpisy