Co znaczy okaże się że cichaczem? To że sam to napisałem, że kupiłem bo zobaczyłem że ktoś czy coś pozycjonuje i podbija strony z wiadomościami o saule? Aaa cichaczem. Rozsądek co ty pier......isz ?
Powinienem być zdumionym, że parę wpisów realnie oceniających Saule ma tak kolosalny wpływ na spadek wartości spółki, a przecież wystarczy przeczytać raporty kwartalne i wycenę Saule przed wprowadzeniem na NC, a wnioski nasuwają się same. ESPI o tym, że Pan Hideo Sawada podsiał term sheet z Panem Hideo Sawadą odnośnie budowy fabryki jest pożywką dla naiwnych.
"Takich umów" to pewnie podpiszą wiele bo to nic nie kosztuje a podnosi obroty. Poczekaj na dopuszczenie nowych akcji do obrotu. Jedna umowa na tydzień będzie
Ciekawy jestem na jakich warunkach Columbus dał akcje serii E pod zastaw, bo jeżeli właściciel zastawu będzie mógł nimi dysponować bez ograniczeń to być może po dopuszczeniu do obrotu zacznie je sprzedawać, a Columbus nie będzie musiał tych transakcji zgłaszać.
Nasze negatywne posty to pisanie, że kurs jest na poziomie 3 kiedy faktycznie tak jest. To pisanie, że saule nic nie sprzedaje gdy faktycznie nie sprzedaje. Nie realizuje poprzednich zapowiedzi tylko co chwilę zmienia cele i docelowe produkty :) natomiast powyższy gość będzie wam wmawiali że tu za rok, dwa będzie 100zl :) typ pisze to od .... 2 lat, że firma ma carporty i wiele onnych produktów bo on o nich czytał. Zazwyczaj produkują nowe posty z bzdurami a my wymieniani stajemy w kontrze do ich kłamstw. Forum da się przewinąć wstecz i wyciągnąć wnioski samemu. Rozumiem że pisał to do nowo ubranych. Po co? Nie wiem.
To nie żadna umowa a raczej list intencyjny w praktyce niezobowiazujący. A co jeśli kolejność była taka :) Dostają wezwanie do zaplaty. Produkują term sheet. Publikują term sheet. Publikują wezwanie :)
Przecież ma bank tak było. A wycena i rozsądek to kundelki tych co kręcą ludzi tym badziewiem. Ja rozumiem, że jak8s nowy da się na brać ale żeby byc tak głupim od lat? Niemożliwe. Mam pomysł jak te ich śmierdząc IP sprawdzić trochę kosztem siebie i to chyba zrobię. A spółki nie przestanę wyjaśniać nigdy
Właśnie za zachowanie jej brudnych kundli.