Ale wy macie nasrane. Zaraz wam odsprzedam akcje które kupiłem w czwartek :) znowu będziecie m9gli pisać że nie mam. I wróć jeden z drugim i patrz co w środę czy czwartek napisałem. Z resztą wcześniej też. Wisielce. Ile tam ci rozsądek brak do zera? Ty akurat nie wyrównasz jeszcze długo:)
W odróżnieniu od ciebie nie po cichu. Pisałem kiedy wziąłem i przy jakim.poziomie Sie z nimi pożegnam. Przed faktem. Zresztą co ci tu przewijać. O podniecie porozmawia.y za tydzień dwa. I wtedy będziesz mógł mi pisać znów że nie mam akcji. Wiedziałem że będzie info. Nie wiedziałem jakie. Pisałem to też przed faktem. A że wy łowcy linków nie zauważyliście, że w necie wszystko co z saule związane było podbijane od tygodnia i pozycjonowane to szok. Serio.
Nie. Nie wszystko. Mitoman jesteś ty. Ja nigdy nie pisałem że zarabiam tu na auto czy apartament. Bardziej gram sobie. Weź juz nie wyj. Boli cie że ktoś się wstrzelił? To niech boli co mnie to. Napisałem jak kupiłem i teraz mogę napisać że sprzedałem. Znów nie mam akcji ciesz się. Mitoman to jak ty. Napisze nam za tydzień po jabłkach ile kupił i ile to sprzedał:) I po ile jak już wszystko sobie przeczyta i dopisze swoją bajkę. Otrzyj pianę i szukaj sobie pałacu zamiast pisać z kimś kto ..... nie ma akcji :)
Przecież wcześniej też kilka razy miałem. No widzisz, udało się.... I jak cofniesz to zobaczysz że nie pisze tego teraz. Nawet hipokryzje zarzucał mi.mistrz :) jemu nie dogodzisz. Nie masz akcji źle, kupisz też źle. Na szczęście nie kupuje dla jego radości. Ja dziś wyskakuje a wy doleccie sobie i do 550. Mnie to nie boli.
Ale się trolle naganiające na wzrosty podnieciły, a komunikat brzmi: "Pan Hideo Sawada akcjonariusz H.I.S. Co. Ltd i Saule Tech. S.A. zawarł wstępną umowę z Panem Hideo Sawada akcjonariuszem H.I.S. Co. Ltd i Saule Tech. S.A. na budowę w jakiejś przyszłości fabrykę na terenie Japonii produkującą panele perowskitowe, które obecnie nadają się jedynie do zasilania słynnych cenówek Saule. Parę miesięcy temu w Columbusie było ESPI o term sheet o amerykańskim funduszu. Kurs wzrósł, zainteresowani pozbyli się akcji i kurs spadł, bo okazało się, że ESPI to był tylko gorący szajs.