wszystko wyprzedałem, tak jak wcześniej pisałem po kursie 0,036 i już nic nie mam i nie planuję kupować... te dokumenty które są dostępne, poczynania PGB i PGB Operatora tylko mnie utwierdzają w tym, że spółka PBG w końcu zniknie
oddaliście ponad dwa miliony akcji po 1,5 grosza .....po co było je trzymać do tak marnej ceny ? ja czekam do końca , nawet jak miałbym stracić wszystko
No nie tak do końca bo jeżeli leszcz nakupił milion śmiecia to teraz sprzedał i ma 15 tys zł za które sobie na nowo życie ułoży hehe a w czerwcu miałby ZERO złotych ...mieć 15 tys zł a nie mieć? Gorsza tragedia do tego co sprzedał byłaby jakby się okazało że dokonał się cud i spółka przetrwa i kurs wyskoczy na powiedzmy 50 gr wtedy miałby za milion sztuk 500 tys zł? No byłoby nad czym ubolewać ... To jest ryzyko ... Jak widać dalej pakiet Rafako nie sprzedany i cisza w tym temacie,? Gdzie wyniki prowadzonych spraw w sądzie o odszkodowania gdzie deweloperska z Ukrainy gdzie tyle otwartych tematów? No ciekawe co za kilka dni powie nam raport ....
No to sprzedawaj ten twój pakiet za 500zl ratuj majątek i idź budować schron buhahahaha a nie miałcz. Twoi opiekunowie też mówili że już się nie odrodzisz a jednak żyjesz hihi