Komu zależałoby na wyższym kursie oprócz drobnicy siedzącej na bankierze? Podpowiem NIKOMU. Posiedzicie jeszcze kilka lat z walorem i przy kursie 5 zł za akcję oddacie . Nikt nawet za wami nie zapłacze. Taka jest smutna prawda.
Zawsze wszystko zaczyna się w najmniej oczekiwanym momencie Jeden kupi drugi odda z myślą że dobrze zrobił A pociąg odjedzie, czy będzie odcięcie zobaczymy czas pokaże kto ma racje
koro tyle czekasz warto poczekac jeszcze bo cwaniaki z zarzadu i rady nadzorczej tylko czekają aby wziąść po 6 zł 4 razy tyle warty papier, nigdy moich akcji nie dostaną
Jak nie skończyłeś jeszcze 50 lat to masz czas, ja już się nauczyłem cierpliwości na giełdzie, na relku jestem już ponad rok, ale założenie mam do 5 lat. Już nie raz sprzedałem jakieś akcje które potem w magiczny sposób po kilku dniach wystartowały i drożały po kilkanaście, lub kilkadziesiąt procent w parę sesji. Więc powtórze się jeszcze raz cierpliwości. Ps: możecie też zawsze rano składać zlecenie kupna po 100-200 akcji po ostatnim zamknięciu, zobaczycie jak szybko zacznie rosnąć cena