• wystarczy jedno espi Autor: ~JanuszzWaŁstrit [37.47.96.*]
    np, że orlen zamówił coś takiego na wszystkie swoje stacje benzynowe

https://www.relpol.pl/Produkty/Stacje-ladowania-samochodow-elektrycznych/Ladowarki-wolnostojace-LS-4

i widzimy się na 30zł ;) cierpliwości inwestory
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: bankier55 [85.221.133.*]
    to prawda
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: bankier55 [85.221.133.*]
    Nikt rozsądny teraz nie sprzeda. Ja jestem cały czas w blokach startowych i czekam... Czekałem długo, to jeszcze trochę dam radę poczekać...
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: ~Adam [77.65.65.*]
    Komu zależałoby na wyższym kursie oprócz drobnicy siedzącej na bankierze? Podpowiem NIKOMU. Posiedzicie jeszcze kilka lat z walorem i przy kursie 5 zł za akcję oddacie . Nikt nawet za wami nie zapłacze. Taka jest smutna prawda.
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: ~Mercik [5.173.25.*]
    Zapowiada sie poważne kiszenie kursu aż do grudnia.
    Moze po Nowym Roku cos się ruszy.
    Z tym ,. że nie na pewno !
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: ~Adam [77.65.65.*]
    Zawsze wszystko zaczyna się w najmniej oczekiwanym momencie
    Jeden kupi drugi odda z myślą że dobrze zrobił
    A pociąg odjedzie, czy będzie odcięcie zobaczymy czas pokaże kto ma racje
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: ~Miki [31.0.65.*]
    W blokach startowych czekam już 15 lat już mnie krew zalewa dosyć tego. Nie mogę już dłużej patrzeć na tego gniota
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: ~peperoni [31.6.159.*]
    koro tyle czekasz warto poczekac jeszcze bo cwaniaki z zarzadu i rady nadzorczej tylko czekają aby wziąść po 6 zł 4 razy tyle warty papier, nigdy moich akcji nie dostaną
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: ~JanuszzWaŁstrit [37.47.64.*]
    Jak nie skończyłeś jeszcze 50 lat to masz czas, ja już się nauczyłem cierpliwości na giełdzie, na relku jestem już ponad rok, ale założenie mam do 5 lat. Już nie raz sprzedałem jakieś akcje które potem w magiczny sposób po kilku dniach wystartowały i drożały po kilkanaście, lub kilkadziesiąt procent w parę sesji. Więc powtórze się jeszcze raz cierpliwości. Ps: możecie też zawsze rano składać zlecenie kupna po 100-200 akcji po ostatnim zamknięciu, zobaczycie jak szybko zacznie rosnąć cena
  • Re: wystarczy jedno espi Autor: ~ktk [37.30.120.*]
    Czy da zarobić czy nie to się okaże. Ja postawię roboczą tezę, że ry,yko straty jest niższe niż szansa na wzrost -a to już dużo znaczy.
[x]
RELPOL -2,51% 5,44 2026-04-02 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.