• AT - pokonaliśmy pierwszy opór( 15)wynikjący z średnich kroczacych Autor: ~otco [109.233.92.*]
    kolejne do pokonania sa miedzy 200-210 PLN. RSI juz od jakiegos czasu pokazywało wyprzedanie i powstajace dywergencje. Macd jest wyprzedany za chwile powinny pojawic sie sygnał K . Nadchodzi czas konca TEJ ID--IOTY--CZNEJ " korekty" wiele wskazuje na to, że niedługo powstana sygnały K i zacznie sie kolejna fala wzrostowa.
  • Re: AT - pokonaliśmy pierwszy opór( 15)wynikjący z średnich kroczacych Autor: ~Car [89.64.34.*]
    Wcale nie idi otycznej a bardzo potrzebnej. Słabi i ci którzy brali pod dywidende sprzedali akcje. Mocne ręce odebrały i będą dalej zbierać pod sprzedaż bacteromic. Później będą dalej zbierać pod dywidende 400 zł i tak pewnie do okolic 1-1,5 tys zł za akcje. Później pewnie jakaś głębsza korekta będzie. Ja jestem zadowolony dobrałem za dywidende po 190 zł i jest ok. Pewnie będzie jeszcze bujać ale na to trzeba być gotowym wszak chcą odebrać drobnicy jak najwięcej akcji zanim tysiąc pęknie...
[x]
SCPFL -0,97% 143,60 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.