Nie rozumiem jeszcze o co tu chodzi. Kurs spada pomimo że kasa spora wpłynie do Compr. Projekty rożnego rodzaju w drodzę. Do tego banda robi "zasłonę dymna" Jakieg gierki wewnątrz firmt pomiedzy obozami, zawiedzeni odtrąceni od stołu czy co? Grają sami ze sobą akcjami na spadki. Czy rzeczywiście jest tyle zniechęconych akcjonariuszy i sypią. Gdybym miał więcej kasy to kupiłbym kolejne akcje ... na razie wrzuciłem gdzieś indziej a tu ze swoim pakietem czekam i wierzę. Dla mnie nic sie nie zmieniło, a jueśli juz to na lepsze I jak nie zjaechało ponizej 2,5 tak nie zjedzie ... opór zabetonowany na maxa ;)
Dnia 2023-04-17 o godz. 13:31 ~Qbq napisał(a): > Nie rozumiem jeszcze o co tu chodzi. > Kurs spada pomimo że kasa spora wpłynie do Compr. > Projekty rożnego rodzaju w drodzę. > Do tego banda robi "zasłonę dymna" > Jakieg gierki wewnątrz firmt pomiedzy obozami, zawiedzeni odtrąceni od stołu czy co? > Grają sami ze sobą akcjami na spadki. > Czy rzeczywiście jest tyle zniechęconych akcjonariuszy i sypią. > Gdybym miał więcej kasy to kupiłbym kolejne akcje ... na razie wrzuciłem gdzieś indziej a tu ze swoim pakietem czekam i wierzę. > Dla mnie nic sie nie zmieniło, a jueśli juz to na lepsze > I jak nie zjaechało ponizej 2,5 tak nie zjedzie ... opór zabetonowany na maxa ;)
A teraz czekamy na komentarz forumowego trefnisia król....;==)
Wystarczy porównać cenę jaką dostali za Słonawy z wartością podaną w raportach. Skoro poszło tak tanio, to muszą rzeczywiście być przyciśnięci do muru.
Dnia 2023-04-17 o godz. 14:01 ~Marek napisał(a): > Wystarczy porównać cenę jaką dostali za Słonawy z wartością podaną w raportach. Skoro poszło tak tanio, to muszą rzeczywiście być przyciśnięci do muru.
I po co tak kłamać ??? Wszyscy wiemy po ile były wycenione Słonawy w grudniu 2021r (Espi 34/2021) do tego dochodzi amortyzacja przez cały ten okres..
Bin, z Tobą wszędzie. Boję się tylko jednego. Nie chcę dostać przydziału z Łukasiem. On nie ma wyższego wykształcenia i boję się, że może chcieć ściągnąć mnie do swojego poziomu.
Dnia 2023-04-17 o godz. 13:31 ~Qbq napisał(a): > Nie rozumiem jeszcze o co tu chodzi. > Kurs spada pomimo że kasa spora wpłynie do Compr. > Projekty rożnego rodzaju w drodzę. > Do tego banda robi "zasłonę dymna" > Jakieg gierki wewnątrz firmt pomiedzy obozami, zawiedzeni odtrąceni od stołu czy co? > Grają sami ze sobą akcjami na spadki. > Czy rzeczywiście jest tyle zniechęconych akcjonariuszy i sypią. > Gdybym miał więcej kasy to kupiłbym kolejne akcje ... na razie wrzuciłem gdzieś indziej a tu ze swoim pakietem czekam i wierzę. > Dla mnie nic sie nie zmieniło, a jueśli juz to na lepsze > I jak nie zjaechało ponizej 2,5 tak nie zjedzie ... opór zabetonowany na maxa ;)
Otóż to - zgadzam się.
Tylko jestem ciekaw kto i dlaczego tak chamsko to rozgrywa tymi 1/2glowkami i tym zbijaniem kursu.
Po coś to jest i dla kogoś. Pytanie czy to jakaś dzielenia czy frakcja w compr?