Nie kompromituj się Adamie Smith. Już widziałeś 50 zł. Co do kursu, widać konsekwentne zbijanie poprzez stawianie dużych pakietów na S. Tak się nie wyprzedaje akcji, gdy chce się sprzedać.
gdzie widzisz te duże pakiety ?? kurs jest w czarnej to fakt potrzebuje impulsu, a Ci co teraz oddają gotówki, ja mam portfel rozbudowany kompik to nawet nie jest 10% a był czas ze miałem ok 30% i więcej, zarobiony jestem fajnie teraz pozostaje liczyc jedynie na na ścieżkę ACTION które tez jeszcze posiadam :)
A ja myślę inaczej i mam 80% portfela tu raczej jest straszenie i kombinowanie jak tanio odebrac większa ilosc bo jak zdejmie się blokadę to nic nie ma w większej ilosci
uu 80% protfela to niezle najwiecej to miałem w BMLu ok 60-70% procent ale tam zarobiłem krocie. Generalnie zasada stała poniżej 15%, aktualnie to mam XTB ok 25% przez to że mocno urósł :) i Astarta przekroczyła 15% bo tez za szybko urosła, no i PKN jakieś 20% bo też ładnie rośnie :) reszta ponizej 10%
Dnia 2023-04-18 o godz. 13:06 ~AdamSmith napisał(a): > uu 80% protfela to niezle najwiecej to miałem w BMLu ok 60-70% procent ale tam zarobiłem krocie. Generalnie zasada stała poniżej 15%, aktualnie to mam XTB ok 25% przez to że mocno urósł :) i Astarta przekroczyła 15% bo tez za szybko urosła, no i PKN jakieś 20% bo też ładnie rośnie :) reszta ponizej 10%
Adaś, weź może sobie zapisz w notatniku i wklejaj w każdym poście, co rośnie, czego masz, będzie super wtedy, wszyscy zobaczą jak super inwestujesz.