https://dzienniklodzki.pl/serce-ogrodow-geyera-to-odnowione-budynki-pofabryczne-wlasciciele-sprzedali-polowe-nieruchomosci-co-tam-bedzie/ar/c1-17458399 Można poczytać, inwestycja Monnari w OG dobiega końca i budynki są stopniowo zagospodarowywane na lokale handlowo usługowe czy gastronomiczne, a wszystko to otoczone będzie apartamentowcami pobudowanymi przez ATAL i EZBUD Wartość Monnari nabiera innego znaczenia, to już nie tylko firma odzieżowa;) Tylko jeszcze cena akcji musi swoje nadrobić, ja tam poczekać mogę nawet na nowe ATH - jak to mówią wszystko w swoim czasie
Pięknie te OG wyglądają ............styl kolor i architektura idealnie wpasowana w historie Łodzi nic tylko pogratulować świetnej inwestycji Monnari i pięknie wyremontowane kamienice które nadają piękną dawną idee miasta która była oparta na włókiennictwie .Wcześniej czy później Monnari zostanie docenione przez rynek a iskrą do tego będą wyniki w kolejnych kwartałach ..............
Dnia 2023-04-18 o godz. 11:51 ~Cezar napisał(a): > Będzie grubo ale wtedy mało kto z tego forum będzie jeszcze posiadał akcje .
Tak zawsze jest, już leszczyna jest bez akcji stąd takie wycie troliii z spółdzielni od ponad roku czasu tutaj . To tylko sugeruje że papier będzie coraz wyżej a kto został czy dokupił i poczeka zarobi tutaj krocie .
No jest tam sporo biur 6 tys metrów kwadratowych plus restauracje lokale gastronomiczne itp no jest tego sporo . Jaka wartość nie wiem ale jakiś grosz wpadnie dodatkowy . Rynek i tak jest ślepy na te aktywa i wycenia firmę tak jakby ich nie było.
Wszystko w swoim czasie przyjdzie taki dzień że jak rynek ruszy to już cena będzie powyżej 10 zł...... Cierpliwośći tylko....... Jak pójdą infa konkretne wyniki co raz lepsze kurs w ciągu 2 tygodni nadrobi wszystko. Popatrzeć na historie wcześniej na inne spółki jak pociąg ruszy kursy takich spółek rosną potem po 20-30 % dziennie. Nikt nie wie kiedy co się pojawi i kiedy rynek ruszy.... Ale jak ruszy przy tak małej ilości akcji kurs szybko nadrobi wszystko. Póki co czekamy na wyniki i infa oraz walne. 2 Q już leci pogoda Sprzyja dolar co raz niżej czego chcieć więcej...... O kurs się nie przejmować bo rok temu był jeszcze po 2.70 a już jest ponad 5 zł..... A będzie niebawem powyżej 10 zł....... O czym się przekonacie wszyscy...... I żadne wycie troliiii Wieloniku z spółdzielni nic nie zmieni co widzimy od ponad roku ich wycia o 2 zł. Kurs jest w trendzie wzrostowym długoterminowym i kierunek jest tylko jeden fundamenty tutaj będą same kierowały kursem a jak rynek zacznie wchodzić będzie mega przyspieszenie.
Pisałem wcześniej ze zysk z OG powinien być w przedziale 3-5 baniek wszysyko zależy od obłożenia nieruchomosci .Tak czy siak będzie ładny zysk dodatkowy .....a szykują się jeszcze inne .......
Dokładnie trolllz spółdzielni wielonik ghost_men/azatem/matii/srati/jaroo_sraro wyje z bólu na peronie 1.40 zł hehe bo infa idą nowe :) a my czekamy aż nam nadypia po 5 zł mamy jeszcze czasu do walnego więc czekamy na akcje spółdzielni i prezesa :)
Analitycy nie wspominają nic OG tak jakby ich nie było cicho sza aby lud się nie dowiedział jakie aktywa są w spółce . A OG bedą przynosić co kwartał zyski dla spóki .