1. Dlaczego firma sprzedała coś za 18 mln USD ? Bo dobre wrogiem lepszego. W ubiegłym roku sprzedałem mieszkanie w stolicy, aby kupić apartament na Teneryfie. W Warsaw dawało mi to około 10% netto, tam mam szansę na 20 % plus lepszy wzrost wartości rezydualnej. 2. Nowe programy rządowe w obszarze OZE to gruba kasa na magazyny energii, czy komuś to się podoba czy nie. 3. Odbudowa Ukrainy to także zbombardowane dworce kolejowe, trakcja i tabor. 4. Kontrakt z Orlenem to gwarancja zysku. 5. Kontrakt z Grekami to też ważna rzecz. 6. Kapitalizacja 117 mln wartość kontraktu z ESPI 80 mln. Wnioski pozostawiam myślącym. Rozmowy w sprawie kontraktu na Słonawy trwały od miesięcy, czy obecność trolli Król Artur i spółka była przypadkowa ? Czy były to osoby powiązane z Zarządem, funduszami, czy może spekulacyjna spółdzielnia ? Sprawę zbadają odpowiednie instytucje, młyny Temidy mielą w Polsce powoli, ale w takich sprawach całkiem skutecznie. Zachęcam wszystkich pokrzywdzonych do składania formalnych wniosków do prokuratury w tej sprawie oraz do KNF. Każdy ma swój rozum, a GPW to miejsce RYZYKA, co nie zmienia faktu, że nie należy kłamać na forum !
Naszym fundamentalnym obowiązkiem jest dokopać się do prawdy, niezależnie od tego jaka by ona nie była. Dlaczego o sprzedaży takiej perły pp. Łukasz i Agnieszka poinformowali gwałtownie w czasie sesji, powodując jaskrawe turbulencje w tym stadzie. A więc „kolorowe papużki” poskażcie w końcu swoją moc.
Arturze składaj pismo do KNF - po co nas o tym informujesz? Ale czytając ciebie widać że w głowie pustka, nie rozumiesz co piszesz, robisz co ci kazali, a merytoryki null polecam jednak inną piaskownicę, tu dla ciebie za ciężko i niepotrzebnie się męczysz
Dnia 2023-04-15 o godz. 21:35 ~Qbq napisał(a): > Arturze składaj pismo do KNF - po co nas o tym informujesz? > Ale czytając ciebie widać że w głowie pustka, nie rozumiesz co piszesz, robisz co ci kazali, a merytoryki null > polecam jednak inną piaskownicę, tu dla ciebie za ciężko i niepotrzebnie się męczysz
Nie ma takiej potrzeby. Zanim ruszą procedury to nie będzie co kontrolować.