Coś tu się święci ...niezłe porządki robi Redan, całkiem pozytywne infa ostatnio, no i ciekawe jak bieżącą sytuacja, ale o tym to dopiero w maju się coś dowiemy...
Robi się tak ciekawie że flakami skręca. Tak ciekawe informacje teraz pokazali. 18 wyniki . Może zanotujemy 50 60 gr to by była piękna radość. A wuj zaraz napiszę że radość z ręką w nocniku
Dnia 2023-04-15 o godz. 12:49 ~Optymista napisał(a): > No tak ...w ogóle ciekawią mnie takie pesymistyczne komentarze ...czemu one służą ? Żeby ktoś wywalił na tych poziomach...:-)
Dnia 2023-04-15 o godz. 12:20 ~sda napisał(a): > Robi się tak ciekawie że flakami skręca. Tak ciekawe informacje teraz pokazali. 18 wyniki . Może zanotujemy 50 60 gr to by była piękna radość. A wuj zaraz napiszę że radość z ręką w nocniku
no pewnie że napiszę, ja swój sprzedałem w XII.2004 po prawie 13,8 boli to co jest, oj boli
Dnia 2023-04-15 o godz. 12:20 ~sda napisał(a): > Robi się tak ciekawie że flakami skręca. Tak ciekawe informacje teraz pokazali. 18 wyniki . Może zanotujemy 50 60 gr to by była piękna radość. A wuj zaraz napiszę że radość z ręką w nocniku
Spokojnie, cena jest cały czas atrakcyjna, jedynie jest problem z kupnem. Złotówka na Rodanie nie jest jakimś kosmosem. Jak się dalej będą ogarniać to kto wie.