Przez weekend zbiórka na Kickstarterze mocno przyspieszyła. Raczej wątpliwe, że uda się zebrać zakładaną kwotę, nie mniej zainteresowanie grą po wydaniu dema wyraźnie wzrosło.
Przecież ten misio nawet merytorycznie jednego zdana nienpotrafi napisać
Widać ze leszcz golas chciałby kulić akcje ale są zadrogie
Takich jak on już przerabialiśmy
To prawda już nie mam sprzedałem połowę dzień przed zjazdem a druga część następnego dnia i wcale tego nie ukrywam nie ukrywam też że zacznę kupować od 3.50 w między czasie zrobiłem
Misio dzieciaku. Nie da się już czytać tych twoich wypocin jak i twojego kolegi abs raj .tra Pojęcie zerowe. Czekam już rok na tą złotówkę i nic. Pocicie się i pocicie a kurs tylko rośnie. Przedszkolaki lepiej do piaskownicy idzcie a giełdę zostawcie dorosłym.
No nikt tu o złotówce nie mówi pisałem.przy 2.5 że będzie jazda na 6 zł.byla teraz przy 5.5 pisałem że zjazd do min 3.5 i był a teraz twierdzę że będzie 2.5
Wprowadzono nowe nagrody na Kickstarterze. Można zainwestować ,minimum to 32tysiące złotych w zamian za udziały w zyskach ze sprzedaży gry. Bardzo ciekawa zagrywka Ktoś z was skusi? Tylko 4 są
Odpowiadając na propozycje akcjonariuszy, przygotowaliśmy specjalne nagrody dla kampanii Agony: Lords of Hell na Kickstarterze. Wpłacając odpowiednią kwotę Inwestor ma możliwość współtworzenia dużego DLC do gry z Madmind, z którego może uzyskać nawet 60% zysku netto! Zapraszamy zainteresowanych do współpracy.