• Sandman75 tez oddales dzis akcje? Autor: ~Piracik33 [45.134.212.*]
    Skoro piszesz Krzysztofowi ze bardzo dobrze zrobil opuszczajac poklad to rozumiem ze ty tez sprzedales walor bo jedynie to mialo by jakis sens:) tylko po co bylo wczoraj dobierac po 16:)
    Czyzby wiara w spolke wyparowala :)
    Ja dzis dobieralem I w poniedzialek tez dobiore I mam nadzieje ze jak kreski juz zlamalo to po 14.xx
  • Re: Sandman75 tez oddales dzis akcje? Autor: ~Tedi [213.134.164.*]
    Po dzisiejszym wyłamaniu spadamy na 14
  • Re: Sandman75 tez oddales dzis akcje? Autor: ~Piracik33 [45.134.212.*]
    A ja akurat mam inne zdanie w tej kwestii.
    Gruby wie ze wiecej "Krzysztofow"juz nie ma po ci co mieli oddac to oddali. Poniedzialek mysle ze zbieranie SL z 14.xx
    I powrót na 15,16,18 we wrzesniu powyzej 20zl. Tak to widzę .
  • Re: Sandman75 tez oddales dzis akcje? Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-04-14 o godz. 17:53 ~Piracik33 napisał(a):
    > Skoro piszesz Krzysztofowi ze bardzo dobrze zrobil opuszczajac poklad to rozumiem ze ty tez sprzedales walor bo jedynie to mialo by jakis sens:) tylko po co bylo wczoraj dobierac po 16:)
    > > Czyzby wiara w spolke wyparowala :)
    > > Ja dzis dobieralem I w poniedzialek tez dobiore I mam nadzieje ze jak kreski juz zlamalo to po 14.xx

nie sprzedawałem dziś.
    Ja sprzedawałem nieco wyzej, o czym tez pisałem gdy wspominałem o RSI. Po takim wystrzale było wiadomo że będzie realizacja zysków więc nastawiałem się na odkupienie papieru. Ostatni pakiecik ostatnio dobrałem za 16 - pisałem tutaj o tym. Średnia się trochę podniosła, ale w stosunku do tego co się tu wydarzyło ( dużo pisaliśmy o tym na disco ), to w zasadzie długoterminowo nie robi to dla mnie jakieś wielkiej różnicy. Co moje to moje a teraz już niech sobie leży.

Przyznaję rację oczywiście tym, którzy pisali, że spadnie. Ja obstawiałem że nie spadnie ale się myliłem - bywa i tak
    Tyle że ci co wiedzą kiedy wchodziłem wiedzą też, że papier trzymam co najmniej do konca roku.

A co do tego że napisałem że moim zdaniem dobrze że sprzedał - domyśl się dlaczego tak napisałem . Oczywiście zaznaczam, że to moje zdanie, nie porada inwestycyjna. Ja odpowiadam za siebie, inni za siebie i niech tak zostanie.

pozdrawiam!
    Sory ale dalej ie rozumiem dlaczego Krzysztofa decyzja byla dobra ze wyszedl z papiera ale to huz malo istotne.
    Chcialem zobaczyc ilu takich zapalencow jak mu jeszcze zostalo. Bo jak bedzie po 20 to będzie co drugi ze srednia 5 czy 7 zl lub te asy to kupuja codziennie wszystkie ilosci no chyba ze te same as sprzedaja to wtedy mialo by sens.
    Miłego wekendu I cierpliwosci:)
  • Re: Sandman75 tez oddales dzis akcje? Autor: ~Twujchonor [5.184.229.*]
    A ty masz krzte honoru???? Widać że nie
  • Re: Sandman75 tez oddales dzis akcje? Autor: ~Tfu [5.184.229.*]
    Facet pisze że jak spadnie poniżej 15.50 pół roku nic nie napisze a dzisiaj nap..d@la, przeproś Nikosia bo widać że u ciebie z GPW na bakier!!!!
  • Ip 5.184.229 Autor: ~Piracik33 [45.134.212.*]
    Chlopcze czytac ze zrozumieniem to wy nie musicie no nie za to wam placa wiec nie mam ci tego za zle. Zaklad z Nikusiem byl ze jezeli spadnie w tamtym tygodniu,a akurat pozniej poszybowalo powyzej 17.5 wiec o czym ty piszesz nieudaczniku. Buhahahah
  • Re: Ip 5.184.229 Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-04-14 o godz. 21:29 ~Piracik33 napisał(a):
    > Chlopcze czytac ze zrozumieniem to wy nie musicie no nie za to wam placa wiec nie mam ci tego za zle. Zaklad z Nikusiem byl ze jezeli spadnie w tamtym tygodniu,a akurat pozniej poszybowalo powyzej 17.5 wiec o czym ty piszesz nieudaczniku. Buhahahah

teraz rozumiesz, dlaczego dobrze zrobił, że oddał akcje tym, którzy chcą je mieć?
  • Re: Ip 5.184.229 Autor: ~Medical [94.254.185.*]
    Zbierajcie
  • sandman76 Autor: ~piracik33 [212.129.87.*]
    tak
  • Re: sandman76 Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-04-18 o godz. 13:43 ~piracik33 napisał(a):
    > tak

i wlasnie o to chodzi.
    Pozdrawiam.
  • Re: sandman76 Autor: ~Tfu [89.64.38.*]
    Szuja bez honoru piracik dalej na forum???? Pies ma go więcej....
  • Re: sandman76 Autor: ~Tfu [89.64.38.*]
    Piracik to mniej jak Kukiz...mniej jak schamta
    czyli jednak dobieranie przy 16 zł to był dobry pomysł, choć Sanderos mi gdzieś tam pisał, że podwyższenie sobie średniej na tym poziomie to jest zły pomysł.

hehehe.
    Sanderos bardzo dba o nasze fundusze za to trzeba mu dziekowac.
    Dnia 2023-04-23 o godz. 15:24 ~Piracik33 napisał(a):
    > Sanderos bardzo dba o nasze fundusze za to trzeba mu dziekowac.

Można by napisać że dba pod warunkiem, że ktoś bierze taki wpisy na poważnie i układa pod nie swoje decyzje inwestyvcyjne. Ale w moim przypadku ( nie wiem jak inni ) nie brałem ich w ogóle pod uwagę.
    Zresztą....nigdy nie biorę pod uwage tego co się tu pisze - chyba że dyskusja jest merytoryczna. Ale wobec większości wpisów trzeba podchodzić z naprawde dużym dystansem :)
[x]
MEDICALG -0,17% 29,55 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.