• Dwójka z przodu Autor: ~worthless [5.173.241.*]
    Czekamy na komentarz manipulanta i kłamcy, akcjonariusz powiedz nam jakie cudne perspektywy przed spółką.
    Powiedz też kto twoim zdaniem obejmował akcje po 5 pln, jestem ciekaw czy twoim zdaniem są zadowoleni z tej inwestycji.
  • Re: Dwójka z przodu Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    nagle koles zniknał podejrzewam ze okazyjnie grubo nagania tutaj aby wysypać papier który dostaje za gorsze w ramach rozdawnictwa pod dumnym hasłem program motywacyjny niewiem tylko do czego chyba tylko do naganiania:-)
  • Re: Dwójka z przodu Autor: ~worthless [5.173.224.*]
    On dla kogos pracuje na 100%, nie ruszają go w ogóle spadki. Jakby miał akcje od lat to by siedział na ponad 80% stracie albo lepiej.
    Manipulant nic więcej
  • Namnożyło się wielonickowych spadkowych naganiaczy Autor: ~akcjonariusz [78.11.156.*]
    Myślicie sobie, że dużo zdziałacie działając po hakersku lub z dogadanym moderatorem? Kłamcami to wy jesteście, bo jakoś żaden z was, na moje żądania, nie wkleja linku z moim wpisem potwierdzającym wasze tezy o mnie. Próbujecie tylko obrażać i nie uczycie się, że spływa to po mnie. Aaa...z wielką werbą przybijacie moim wpisom łapki dezaprobaty, a swoim bzdurom, łapki aprobaty. 
  • Namnożyło się spadkowych wielonickowych naganiaczy Autor: ~akcjonariusz [78.11.156.*]
    Czym ty się przechwalasz wielonickowy spadkowy naganiaczu? Kojarzę twoje IP z części ujawnianej przez Bankiera. Kurs jest jaki jest. To wynik gry popytu z podażą. Tu nie ma co komentować poza niziutkimi obrotami na jakich ma to miejsce. Jak już pisałem, można tu sprzedawać ze stratą, by dołować kurs i w PITcie niwelować tą stratę zyskiem z inwestycji w inny papier. Natomiast z logicznego punktu widzenia, wasza niezwykle aktywna obecność tutaj świadczy niezbicie o waszym interesie, a tym samym waszym zaangażowaniu w ten papier, o waszych próbach zmylania akcjonariuszy, by ich kosztem obłowić się. Podejrzewam, że wy tutaj sami ze sobą gracie i dołujecie kurs. Teraz nie ma znaczenia ten kurs, bo to wg mnie żaden papierek lakmusowy przy waszych, moim zdaniem, czynionych tu cyrkach i braku informacji ze spółki. Trzeba czekać na kolejne informacje ze spółki i w sieci o spółce i nic innego mądrego tu się nie wymyśli. Jeśli Moonlit wyjdzie z tej zapaści i odrodzi się, to ten kurs, przy takich mizernych obrotach, nie ma znaczenia. W razie czego poprzez luki cenowe może osiągnąć w krótkim czasie dowolnie wysokie, nieprzewidywalne, wartości. Tak więc istota sprawy leży w tym co się w spółce aktualnie dzieje, a nie w waszych wypisywanych pustosłownych dyrdymałach, które tylko zaśmiecają forum.
  • Re: Namnożyło się spadkowych wielonickowych naganiaczy Autor: ~akcjonariusz [5.172.255.*]
    Wy tu hakerzy gadu gadu, a tymczasem Alien Frontier rozwija się i zbiera coraz większą publiczność i poparcie. Jeszcze raz niech zniknie ten wpis, a zgłoszę do Bankiera co tu wyprawiacie lub wasz dogadany moderator. Boicie się go jak ognia, bo niezwykle wam nie po myśli.
    https://www.youtube.com/@labs1434
    https://www.igdb.com/games/alien-frontier
    https://www.igdb.com/companies/moonlit-games

• Re: Namnożyło się spadkowych wielonickowych naganiaczy Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    zdradź nam jakie to uczucie pisać sam ze soba?
    widze ze dalej naganiasz tak tak jest super a bedzie jeszcze lepiej
  • Re: Namnożyło się spadkowych wielonickowych naganiaczy Autor: ~akcjonariusz [78.11.148.*]
    Bez komentarza do tego wodolejstwa.
[x]
MOONLIT 11,90% 0,28 2026-02-20 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.