...produkują się panowie i panie żeby naskrobać jak najwięcej postów o spadkach. Jak tyle wiecie to czekajcie cierpliwie na te wasze 5 zł i przestańcie szczekać bezsensownie
No właśnie...więc po co szczekać...?wystarczy poczekać i kolejny raz powtarzam...Nikt tu nie trzyma zapewne swoich oszczędności całego życia w jednej spółce. Ci co pozostali to twardzi gracze. Ja sam porównując się z niektórymi przypuszczam, że jestem czasowym miernotą, bo mój staż na tej spółce to około 3lat. Nie sprzedałem żadnej akcji wręcz odwrotnie-dokupuje. Jak ktoś słuchał mnie i wszedł wtedy gdy ja np. xtb, famur to już zarobił porządnie. Teraz dorzucam kolejną perełkę...jeśli ktoś ma odwagę wyjść poza polski rynek... Skrót to MTT. Kto wykaże się odrobiną sprytu to znajdzie i tu trochę kasy dla siebie:)
To się w życiu nie doczekacie. Pozostają wam marzenia. 5 zł dywidendy by było gdyby rocznie firma miała 50 a nie 6 milionow zysku a kurs musiałby śmigać na poziomie stu złotych. To byłoby do osiągnięcia tylko i wyłącznie gdyby hunting sprzedał się tak jak Hunter. A póki co ulg szuka dla huntinga drugiego wydawcy co w najlepszym razie rozwodni zysk a bardziej prawdopodobne że podzieli stratę. Jak chcecie 5 zł dywidendy to musicie zmienić spółkę.
O chłopie ale Ty musisz mieć smutne życie, siedzi w sobotę na forum gniota, który leci na 5 ziko albo i na 3 i nagania xD. Miłosierny Samarytanin, pierwszy na tym forum, nie chce zarobić, chce nas ochronić hahahaha