• Dzisiejszy patch popsuł grę !!! Autor: ~opinie [159.242.234.*]
    tak piszą gracze :
    "Dzisiejszy patch popsuł grę. Nie mogę uzyskać dostępu do żadnego z zadań DLC na laptopie. Gra działała wczoraj beznadziejnie po zakupie farm flippera. Dzisiaj uważam, że coś poszło nie tak po zainstalowaniu łatek. Wymaga uwagi jak najszybciej. . Zweryfikowałem pliki house flipper. Mogę załadować grę, ale nie mogę uzyskać dostępu do żadnego z DLC. Podstawowa wersja House Flipper całkowicie padła !!! Skandal oddaję grę i chcę zwrotu pieniędzy ł!!!"

Nie umieją naprawić popsutej gry a dodatkowo DLC Farm popsuło grę podstawową. Strzał w stopę i kolano .....
  • Re: Dzisiejszy patch popsuł grę !!! Autor: ~kacper [83.26.31.*]
    to jakiś dzieciak co sie komputerem nie umie obsługiwać w wiekszosći opinie pozytywne jak by gra nie odpalała tak jak piszesz takie problemy mieli gracze to by był wysyp negatywnych opini a tak jeden smoluch ma kompa za 1000 zł i chce grać porażka
  • po patchach oceny spadły na 52% to pokazuje że sobie całkowicie nie radz Autor: ~realnie [159.242.234.*]
    po patchach oceny spadły na 52% to pokazuje że sobie całkowicie nie radzą .... niestety ... a gdzie te słynne testy przed premierą w PLAYWAYU ???.... żaarty dla swojej najlepszej gry .... przed HF2 ... żenada ....
[x]
FROZENWAY 0,00% 38,50 2026-05-21 14:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.