Trochę trzeba było poszukać, ale mam to: spółka zależna zajmuje się sprawami frankowymi. A jak widać choćby po dzisiejszym ESPI od PKO BP gdzie prawie mld zł zabezpieczyli pod ryzyko frankowe jest co robić na tym rynku. Mam nadzieję, że Auxilia, a dokładniej sp. zależna będzie teraz tzw. złotym jajem ! W porównaniu z zeszłym rokiem spółka zależna zwiększyła zespół - może to właśnie pod segment frankowy?
lepiej późno niż wcale, patrząc na wyniki miesięczne coś jakby drgnęło, szczególnie luty pozytyw jest taki, że kurs zmaltretowany że niezbyt ma gdzie spadać
Dość mało wyeksponowaną mają ofertę dla frankowiczów. Dziwne, bo tego tortu kawałem mogliby odgryźć. Mając zespół sprzedażowy mogliby w ten segment mocniej się zaangażować.
Votum pokazało mega przyrosty umów z frankowiczami i wyroków. Ciekawe ile spraw Auxilia obsługuje. Fajnie by było gdyby zaczęli podawać takie dane w comiesiecznych espi. Tak robi Votum i BVT.
Patrząc na to co się dzieje w temacie frankowiczów, to mając sztab ludzi i przetarte ścieżki ustawodawcze nic tylko zbierać żniwa. Czy spółka ugryzie kawałek tego tortu?
Pierwszy kwartał powinien być wynikowo znacznie lepszy rok do roku. Zobaczymy jak zaczęli drugi. Mam nadzieję, że poza odszkodowaniami ruszyli jakoś mocniej ze sprawami frankowymi. Teraz to zdaje się Eldorado.
Dnia 2024-01-11 o godz. 20:30 ~Wyjadacz napisał(a): > 3-4 spokojnie
Nie od razu Kraków zbudowano, ale tak 3-4 to bardzo realne się wydaje , a jak będą dalej pokazywać stabilny progres to 5-6 czyli tyle ile było przed wcześniejszym załamaniem w kontraktowaniu nowych roszczeń (chyba 2 lata temu?)