Dnia 14.04 arkusz na prawo do poziomu 0.35 załadowany na prawie 210k akcji. Jednocześnie na kupnie z lewej na 0.27 32k. Czy to ten sam reżyser, tego nie wiem. Ale jedno wiem, że na pewno nie nabył ponad 200k akcji poniżej 0.3 aby je wystawić parę groszy wyżej w arkuszu. Także...zarobiony chłopina po pachy. W obecnej sytuacji i znikomym handlu oraz obrotach zebranie tego wydaje się nierealne. Jednak w końcu warto byłoby się jakoś sprężyć aby pozbierać mu te zabawki.
No ja bym się nie zdziwił jakby to była twoja robotka albo tobie podobnym. Ot taki nowy patencik na kółeczka. Przy fatalnyn PR w ost czasie w okół spółki stworzyć wrażenie niewiadomo jakiej podaży, jednocześnie skromniutko ustawiony zukup na 0.27 tylko na 30k że niby chętnych na kupno brak, do tego do spólki z Łepem wpisy na forum o bankructwie i nie wiadomo czym jeszcze straszanie aby zniechęcić resztkę hakowych, etc. Tak to widzę.
Skąd wiesz ze nie kupują , oddają sami to po co się pchać wyżej ? Może ktoś od ciebie odkupi i zarobisz te 2 grosze na akcji, bądź cierpliwy ynwestorze
Dosyć trafne może być to stwierdzenie. Wcześniej nie było nigdy takiej sytuacji mimo wielu różnych niekorzystnych zdarzeń. Teraz sytuacja sprzyja do tego typu zagrań ale oby tym razem reżyser kina akcji się przeliczył.