• akcjonariat Autor: ~Mirek [83.7.122.*]
    Zastanawiam się ilu obecnie nas mniejszościowych, mogło jeszcze zostać jeszcze z akcjami.

• Re: akcjonariat Autor: ~akcjonariusz [5.173.249.*]
    To nie ma najmniejszego znaczenia decyzja należy do tajemniczego akcjonariusza który ma te tajemnicze 5 może 10 % a jestem pewien że on nie odda poniżej 50 zł.Dlatego będę trzymał moje 10 tysi . do samego końca.
  • Re: akcjonariat Autor: ~Loczo [193.109.225.*]
    nie będę pisać ile się nas zgłosiło na adres mailowy gobarto.holders@gmail.com (wiadomo też że Zarząd Gobarto ma wiedzę i wgląda do tego ile i kto mam akcji z imienia i nazwiska). Mogę napisać, że jest nas zaskakująco duża grupa z olbrzymia determinacją i niezmiennymi nastrojami.
  • Re: akcjonariat Autor: ~Goździkowy [185.203.217.*]
    i bedziecie sobie zakładać grupę dyskusyjną z tą grupą i przy komputerkach wypisywać: złodzieje!
    tyle potraficie
  • Re: akcjonariat Autor: ~oko [109.206.198.*]
    Rzeczy należy nazywać po imieniu! A sterowanie notowaniami jest złodziejstwem. Na każdej normalnej giełdzie takie praktyki byłyby zdemaskowane, a ten którego tu bronisz sfajdałby się ze strachu przed konsekwencjami... Tylko u nas to jest możliwe i poewnie na wschód od Polski...
  • Re: akcjonariat Autor: ~X5 [83.21.121.*]
    Gożdzikowy podaj powód rozgoryczenia. Czy jesteś niezadowolony z nieskuteczności zaproszenia? Dlaczego się wtrącasz?
  • Re: akcjonariat Autor: ~Tak [77.83.43.*]
    Goździku bezcenny, wyślemy do Ciebie zaproszenie do kupna naszych akcji. Proponuję 30 pln. Jakieś 800 000 akcji. Tylko tyle bo jesteśmy już lekko zmęczeni. Co Ty na to?
    I oczywiście jeżeli wszyscy się zgodzą na tą cenę. Co nie jest pewne.
  • Re: akcjonariat Autor: ~hub [91.189.34.*]
    Nie damy się okraść. ~Goździk czego nie rozumiesz?
[x]
GOBARTO 0,00% 23,00 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.